@mrt-06 kanaldaş niye sahneni yollamıyorsun? Vaktinde yollamayanlar diskalifiye oluyor ve uyarıyı vermiştim. Bu hafta pek hatırlatma yapmadığım için 20.00'a kadar süre veriyorum, göndermezsen Eda Ece'yi çıkaracağım kadrodan.
Bully gitmeden önce Sherlock'u devretmişti, eskici ise kendisi varkende ilk hafta sahne yollamamıştı ve 2 hafta tekrarlayanı diskalifiye ediyorum kuralda var bu. Eğer eskici forumu bırakırken bana bildirseydi elbette devrederdim.
Yarışmayı durdurdum, yarın devam ederiz oylama için. Haksızlık yorumları geldi, onun için bir açıklama yapacağım. Bully, forumu bırakmadan daha
@Sherlock ile anlaşıp yarışmacısını devretmişti. Ama eskici'nin forumu bıraktığından emin değildim ki sahnesini yollamış ancak oylamayı başlatmamdan yaklaşık 1 gün önce son girişini yapmış. Şimdi bu durumda Yiğit Özşener'in devrolmasıyla bu olay aynı değil. Ama baktığımda oylama zamanı forumda olmayan birini diskalifiye etmekte bana göre adil değil. Ve öbür yandanda Eda Ece sahnesini yollamadı ve diskalifiye olması gerekiyor. Şimdi oylamaya sunuyorum ve adil olması için sizin görüşleriniz doğrultusunda karar vereceğim. Ankete oy kullanırsanız mutlu olurum.

Sadece jüri ve yarışmacıların oyu geçerli sayılacak.
Burçin Terzioğlu, eskici gelesiye kadar ve ya sezon sonuna kadar yeni bir sahiple devam etmeli mi?
@Çiğdem- @MasacRE- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @batuhankaralar @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113 @Sherlock