Çok güzel diziydi gerçekten eski efsaneler unutulmazAAA emret komutanım geldi şimdi aklıma onu bayıla bayıla izliyordukçok kez tekrar çekildi ama hiçbiri tutmadı ilk serisi unutulmazdı
![]()
Çok güzel diziydi gerçekten eski efsaneler unutulmazAAA emret komutanım geldi şimdi aklıma onu bayıla bayıla izliyordukçok kez tekrar çekildi ama hiçbiri tutmadı ilk serisi unutulmazdı
![]()
Bellide konuya yazmaya üşenmiş.![]()
Yok daha belli değil
Sarp Levendoğluda gelmişti dziye o bölümleride müthişti![]()
Utanmış abla çocuk.Yaa ay bana söylesin yazardım ben emree
Tamam belli olunca konusunu açarsın yine sen beni etiketle olurmu
Utanmış abla çocuk.![]()
Utangaçlık çok yüksek bende abla söyleyememYaa ay bana söylesin yazardım ben emree
Tamam belli olunca konusunu açarsın yine sen beni etiketle olurmu
Utangaçlık çok yüksek bende abla söyleyemem![]()
Senin konuya ekleme yetkin yok zatenyaw özelden derdin bana ben çaktırmadan konuya eklerdim
Sen ne ara mod oldun abla.yaw özelden derdin bana ben çaktırmadan konuya eklerdim
Senin konuya ekleme yetkin yok zaten![]()
Sen ne ara mod oldun abla.![]()
Sen kendini admin sandın galibagizli modum ben haberiniz yokmu sizin aaa yapardım bir şekilde ben
Aaa haberim yoktu. 😱 Beni süper mod yapsana abla.gizli modum ben haberiniz yokmu sizin aaa yapardım bir şekilde ben
Aaa haberim yoktu. 😱 Beni süper mod yapsana abla.![]()
Gerçekten yetkin varsa bizi süper mod yap seni hep koruyalımgizli modum ama yetki verilmedi daha ya
Sen kendini admin sandın galiba![]()
Gerçekten yetkin varsa bizi süper mod yap seni hep koruyalım![]()
Ben sululuk sevmemayy şurda iki neşeli sohbet olsun dedik yahuu
Ben sululuk sevmem![]()
Verilirse gör bizi @Çiğdem- ide banlarsan tam olur.![]()
Abla bi laf vardır acıma yetime diye.hadi ordann sululuk sevmezmiş neyse çok uzadı bu yaw
banlayacak tam adamım ben yaw ben kıyamam banlamaya ya
Banlamak zevk işidir zevklidir sende gerçek admin olunca o tadı tadacaksınhadi ordann sululuk sevmezmiş neyse çok uzadı bu yaw
banlayacak tam adamım ben yaw ben kıyamam banlamaya ya