Yiğit Özşener'in daha efsane sahneleri var onlarda iyi puan alırsın elbet
Büyük sürpriz var![]()
Haklısın valla kız şimdi anladım
@vadikızı oylarıyla devam ediyoruz
8.görkem sevindik
7.kaan urgancıoğlu
6.halit ergenç
5.mehmet özgür
4.burçin terzioğlu
3.yiğit özşener
2.nergiz kumbasar
1.eda ece
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
herkes kendi adına konuşsun.Şimdi de geri dönüşüne en çok sevindiğimiz isimlerin başında gelen @xBUGRAx'in oyları var
Halit 8
Nergis 7
Kaan 6
Burçin 5
Yiğit 4
Eda 3
Mehmet 2
Görkem 1
]
dahada sevindim şimdi gelmesine @xBUGRAxŞimdi de geri dönüşüne en çok sevindiğimiz isimlerin başında gelen @xBUGRAx'in oyları var
Halit 8
Nergis 7
Kaan 6
Burçin 5
Yiğit 4
Eda 3
Mehmet 2
Görkem 1
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
İDK'yı izlemiş miydin?Şimdi de geri dönüşüne en çok sevindiğimiz isimlerin başında gelen @xBUGRAx'in oyları var
Halit 8
Nergis 7
Kaan 6
Burçin 5
Yiğit 4
Eda 3
Mehmet 2
Görkem 1
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
Şimdi de geri dönüşüne en çok sevindiğimiz isimlerin başında gelen @xBUGRAx'in oyları var
Halit 8
Nergis 7
Kaan 6
Burçin 5
Yiğit 4
Eda 3
Mehmet 2
Görkem 1
Sonuçlarda büyük bir sürpriz var!Hangi sevilen isim yarışmaya veda edecek?
@mesmeso61 oyları dengeleri değiştirecek mi?
8 Burçin Terzioğlu
7 Halit Ergenç
6 Yiğit Özşener
5 Görkem Sevindik
4 Mehmet Özgür
3 Nergis Kumbasar
2 Kaan Urgancıoğlu
1 Eda Ece
Bu sefer gönderdim.sen oy yolladınmı ceza almamıssındır inş![]()
Nedense hep babalar izliyor ilginç, bir arkadaşım da babam izliyor demişti.Hayır ama babam izlerdi.![]()
teşekkürler @Sherlock@Sherlock'un oylarında sıra
7) eskici - Burçin Terzioğlu
6) Çiğdem - Halit Ergenç
5) sokak sanati - Kaan Urgancıoğlu
4) denizz19 - Nergis Kumbasar
3) S.G.A.T - Mehmet Özgür
2) batuhankaralar - Görkem Sevindik
1) mrt-06 - Eda Ece
Bu sefer gönderdim.
Nedense hep babalar izliyor ilginç, bir arkadaşım da babam izliyor demişti.![]()
Sadece bu haftalık sunucuyumYeni sunucu da eski sunucu kadar iyi. Başarılar @ozgur2113Seninde bütüne kadar ki emeklerine sağlık @MayısKralı
![]()