1 | @EFE UYSAL | 3183 |
2 | @Çiğdem- | 3036 |
22 Haziranda sessizliğe gömüldüm ben öyle olmasa 4 bin bile olabilirmişhayırlı olsun listeler artık sende @mrt-06
@EFE UYSAL ile listeyi kasıp kavurmusuz ayoll abartmısız sanırım![]()
![]()
![]()
1 @EFE UYSAL 3183 2 @Çiğdem- 3036
ertuğrulculara bu yakısır ayoll22 Haziranda sessizliğe gömüldüm ben öyle olmasa 4 bin bile olabilirmişSenle hep ilk 2deyiz ne güzel
![]()
İlk 3 Ertuğrulcu öyle bakmak lazımertuğrulculara bu yakısır ayoll![]()
Ben forumda gittiğimde Kaan'a bırakmıştım şimdi Kaan gitti bana bıraktı bir dönüşüm halinde.hayırlı olsun listeler artık sende @mrt-06
@EFE UYSAL ile listeyi kasıp kavurmusuz ayoll abartmısız sanırım![]()
![]()
![]()
1 @EFE UYSAL 3183 2 @Çiğdem- 3036
kış ayında ev işleridnen dolayı gündüz pek giremiyordum neyseki o yoğunluk bitti ama bana fark etmiyor o yoğunluk dönemde bile yine mesajlarda 1.oluyordum çünkü forumda 1 saat bile takılsa dünya kadar mesaj yazma çene gücümüz varİlk 3 Ertuğrulcu öyle bakmak lazımSende çok çok aktifsin bu da çenene vurmuş burda da yansımış
Adem kazansaydı o zaman nesil çenemiz coşardı düşünemiyorum
![]()
aa inş birgün oda döner diyelim ozaman cnmBen forumda gittiğimde Kaan'a bırakmıştım şimdi Kaan gitti bana bıraktı bir dönüşüm halinde.![]()
Konuşabildin mi?kış ayında ev işleridnen dolayı gündüz pek giremiyordum neyseki o yoğunluk bitti ama bana fark etmiyor o yoğunluk dönemde bile yine mesajlarda 1.oluyordum çünkü forumda 1 saat bile takılsa dünya kadar mesaj yazma çene gücümüz var![]()
![]()
aa inş birgün oda döner diyelim ozaman cnm![]()
@Yiğitt magazin sayfasına şuan kaan ile konusuyoruz magazini ilettim demiş bende bizim yazılarımızıda gönder dedim faceye kaana magazini demeye girecektim ama yiğit biz konusuyoruz şuan diyince daha gerek görmedim girmeyeKonuşabildin mi?![]()
Bro sessizliğe geri gömülelim yaElli üç 😱
46 | @RüzgarGülü | 65 |
Keşke ikinizde gitseniz forumda kurtulsak
temmuz 20 sinden sonra ağustos 1.güne kadar pek olamıcam zaten forumdaKeşke ikinizde gitseniz forumda kurtulsak![]()
Aman ne uzun süretemmuz 20 sinden sonra ağustos 1.güne kadar pek olamıcam zaten forumda![]()
![]()
![]()