aaa dolunayda dahil hiçbir kadın oyuncuyu sevmedim
aaa dolunayda dahil hiçbir kadın oyuncuyu sevmedim
Peki bu dizinin neyini sevdinaaa dolunayda dahil hiçbir kadın oyuncuyu sevmedimerkeklerde hep yamuk yumuk
sadece piyano çalan çocuk iyiydi
![]()
hhahah bilmem ama bölümü senaryosunu sevdim ayoll orada seçkin var izlemem burdakı başroldakı oğlan daha iyiPeki bu dizinin neyini sevdinAtesbocegine bak bari hem yonetmeni kiralik askin yonetmeni
![]()
Ben de kalp atisi diyorum bakalimhhahah bilmem ama bölümü senaryosunu sevdim ayoll orada seçkin var izlemem burdakı başroldakı oğlan daha iyi
bu yaz bu dizi tutucak bence görürsünüz![]()
Ben de kalp atisi diyorum bakalimhhahah bilmem ama bölümü senaryosunu sevdim ayoll orada seçkin var izlemem burdakı başroldakı oğlan daha iyi
Çember var bumu daha güzelhhahah bilmem ama bölümü senaryosunu sevdim ayoll orada seçkin var izlemem burdakı başroldakı oğlan daha iyi
zaten diziler hep birbirine benziyor cnm sadece 1 tane seçmek daha mantıklıBen de kalp atisi diyorum bakalim
O da dogru seçkini hiç sevmem bu daha iri yarı daha parlak![]()
@mrt-06 nin showu ruya dizisini kesin baska gunde baslatir sali degil çünkü bu dizi tam ergenus kizlari çekmelik yani hakli olabilirsin bu da tutabilir
Ben de kalp atisi diyorum bakalim
@mrt-06 nin showu ruya dizisini kesin baska gunde baslatir sali degil çünkü bu dizi tam ergenus kizlari çekmelik yani hakli olabilirsin bu da tutabilir
Ben de kalp atisi diyorum bakalim
@mrt-06 nin showu ruya dizisini kesin baska gunde baslatir sali degil çünkü bu dizi tam ergenus kizlari çekmelik yani hakli olabilirsin bu da tutabilir![]()
çember ile bunu izlerim baskaya gerek yok birde çocuklar duymasınÇember var bumu daha güzel![]()
Bu dizi kış başında biterzaten diziler hep birbirine benziyor cnm sadece 1 tane seçmek daha mantıklı
2.bölüm fragmanı
çember ile bunu izlerim baskaya gerek yok birde çocuklar duymasın![]()
en azından diğer dizilerden iyi gibi sende izle beğenirsin no 3 bilmem kaçtan güzelBu dizi kış başında biter![]()
No 3 bilmem kaçı hiç izlemedinki nerden biliyorsun daha güzel olduğunuen azından diğer dizilerden iyi gibi sende izle beğenirsin no 3 bilmem kaçtan güzel
![]()
![]()
![]()
Güzel olsa izlerdim ayoll anlarım benNo 3 bilmem kaçı hiç izlemedinki nerden biliyorsun daha güzel olduğunu![]()
Tobe kiz japon adam ve basroldeki adamla şey yaptigini mi dusunuyorzaten diziler hep birbirine benziyor cnm sadece 1 tane seçmek daha mantıklı
2.bölüm fragmanı
çember ile bunu izlerim baskaya gerek yok birde çocuklar duymasın![]()
Ben zaten başrolü sevdiğim için izliyordum diziyi şuan yokluktan arada bakıyorumGüzel olsa izlerdim ayoll anlarım ben![]()
![]()
![]()
HHAHAH evetTobe kiz japon adam ve basroldeki adamla şey yaptigini mi dusunuyor![]()
kaan biraz klişe bulmuş diziyiBana sinir geliyor, ne demek Star TV sayesinde başardık?Kanal D olsaydı 8-9 reytingle başlamıştı.
@Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx
kaan biraz klişe bulmuş diziyi![]()
![]()
ama 5 reyting başlangıc yapanlar genelde 1 reytinge oynayan diziler ouyor ilerde bu dizi baya iş yapabilir inş![]()
iyi cnm işte forumsuz yeni hayatına alışmaya çalısıyorKaan sana yazdımı çiğdem ne zaman yazdı nasılmış iyimiymiş
ben dün tekrarını izledim ve çok beğendim can ile özgeye bayıldım valla
iyi cnm işte forumsuz yeni hayatına alışmaya çalısıyor![]()