biliyordum gördüm dikkatimi çekti
Bu dizinin setine gittin mi sihirler gerçek mi
biliyordum gördüm dikkatimi çekti
değil diğiflame ye yapılıyorBu dizinin setine gittin mi sihirler gerçek mi
Sihirli annem bile süreç film zamanında hata yapmış bu işten anlıyan D productionSabah gördüm. Tekrar çekmeye bile üşenmişler yada montaj yapan bile izlemeden yapıyo.
Sihirli annem bile süreç film zamanında hata yapmış bu işten anlıyan D production
Sabah gördüm. Tekrar çekmeye bile üşenmişler yada montaj yapan bile izlemeden yapıyo.
ben fantastik dizi yazıcağım zaman D productiona veririm Yada Erler filmeHhahaha aa 100 kere tekrarını izledim dizisinin bu akşam yine izleyecem ama ilk kez görüyorum bunu @mrt-06
Acaba zamanında izlerken niye dikkatimizi çekmemiş.
Pelin diştaş başındaydı starın o zaman diziyi hafta içi her güne aldı starın en iyi giden dizisini eliyle mahaf ettiAynen Süreç Film Sihirli Annem'i beceremedi.
Eylülde doğan holdingteydi Valla doğuşun yaptığı daha mantıksızdı Cumartesi saat 15 Pazar sabah 10Star'ı Doğuş alınca günlük dizi yapmadılar mı pompy kadına kinlenme şimdiki Star'a kinlen bence. @mrt-06
Ben de ona şaşırdım zamanında o kadar izledim hiç fark etmemişim.Hhahaha aa 100 kere tekrarını izledim dizisinin bu akşam yine izleyecem ama ilk kez görüyorum bunu @mrt-06
Kısık sesimiz git gide büyüyor antilerin önünde kimse duramayacak yakında.Star'ı Doğuş alınca günlük dizi yapmadılar mı pompy kadına kinlenme şimdiki Star'a kinlen bence. @mrt-06
belki birisinin demesi gerekiyordur @sokak sanati kolu açlılı çocuğa dikkat edin demese ben yine anlamazdım sanırımBen de ona şaşırdım zamanında o kadar izledim hiç fark etmemişim.
Kısık sesimiz git gide büyüyor antilerin önünde kimse duramayacak yakında.
Senin TV EN televizyonda olsa Sihirli annemi hafta içi hergün yaparmıydın 2013 te sihirli annemi Hafta içi Hergün mecbur kaldım eski üniversiteyle gitmiyordu ardından senin kanala veririm dedimBen de ona şaşırdım zamanında o kadar izledim hiç fark etmemişim.
Kısık sesimiz git gide büyüyor antilerin önünde kimse duramayacak yakında.
Eylülde doğan holdingteydi Valla doğuşun yaptığı daha mantıksızdı Cumartesi saat 15 Pazar sabah 10
ama izdivaç programını bitirmek istiyorlar Rtürk gamze özerde bir yoluyla sihirli annemi başlatmak istiyor Keşke fox almak isteseydi Sihirli annemi o zaman kanal d kapardı Akasya durağı Arka sokaklar Çocuklar duymasınHatırladım şimdi evet günlük diziyken ilk 15'lere giriyordu yine çok kötü değildi ama Nevra Serezli, Gül Onat ayrılmıştı o kötüydü. Doğuş kaliteli olucaz diye kıydı diziye aynen.
ama izdivaç programını bitirmek istiyorlar Rtürk gamze özerde bir yoluyla sihirli annemi başlatmak istiyor
O senin iyi kalpliliğinden, temizliğinden.belki birisinin demesi gerekiyordur @sokak sanati kolu açlılı çocuğa dikkat edin demese ben yine anlamazdım sanırım
Yapamıyorlar Türkiyede sıkıntı geçsin diye bekliyorlar Süreç film dizi tutturamıyor Türk malınıda mahaf ettiler birtek çocuklar duymasının yapım şirketi değişmediSinema filmi olacaktı onu bile yapamadılar dizi zor ya artık.