Berrak Tüzünataç: Şortumu Giydim Bekliyorum!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
Televizyonun güzel kadınlarından Berrak Tüzünataç son günlerde sıklaşan taciz olaylarına en çok isyan eden isimlerin başında geliyor.

Tüzünataç en son attığı tweet`le geçtiğimiz günlerde şort giydi diye yumruk atılan kıza destek oldu.Güzel oyuncu yaptığı bu son paylaşımlarla güzel eleştiriler almaya devam ediyor.

Tüzünataç " Yazın şort giyiniyorum. 2.5 yıldır kick-box`la uğraşıyorum. Bu tür yaratıkları bekliyorum. Gelsinler biraz ağız burun düzeltelim. :A" dedi.

1261205-728xauto.jpg

640xauto.jpg

harbi kız diyorlar ya bu işte. :A smiley`ı da ben koydum. :A

helal olsun :bhr: ama güzel falan değil en tipsiz kadın oyuncuların en tepelerinde geliyor kendisi bu çıplak dolaşsa yine bakmazlar :A :A :A

Dissin hayırlı olsun. :A
Yan tarafta Hülya Avşar`a da sallamışsın. :A Kime güzel desek hemen çirkini yapıştırıyon. :D sonra da kıskançlık benim neyime. :A
hhaha beni disleriniz yıldıramaz ayoll ben haklı davamdan vazgeçmem :A :A :A

son dönemde özellikle nedense çirkin kadınları oyuncu yapıyorlar buna taktım ben son 10 yıldır özellikle niyeyse çirkin sınıfındakı kadın oyuncular boy gösteriyor bilinçlimi seçiliyor bunlar anlamıyorum çirkin olmakmı gerekiyor ünlü olmak için :A :A :A @xemrexxx

hhaha beni disleriniz yıldıramaz ayoll ben haklı davamdan vazgeçmem :A :A :A

son dönemde özellikle nedense çirkin kadınları oyuncu yapıyorlar buna taktım ben son 10 yıldır özellikle niyeyse çirkin sınıfındakı kadın oyuncular boy gösteriyor bilinçlimi seçiliyor bunlar anlamıyorum çirkin olmakmı gerekiyor ünlü olmak için :A :A :A @xemrexxx
Ee o zaman sende oyunculuk için başvuru yap, hemen seçilirsin. :A :A

Ee o zaman sende oyunculuk için başvuru yap, hemen seçilirsin. :A :A
Hhaha aa hayırr biz ünlü olmayan sokaktakı kızlar bu ecünnülerden daha ciciyiz yolda hergün 10 tane görüyorum bunlardan güzel bende sokaktakı kızların basın sözcüsü olarak tvdeki ecünnülere savas ilan ettim ben onların iç sesiyim ayoll :Z:Z:Z
@S.G.A.T. @xemrexxx

Hhaha aa hayırr biz ünlü olmayan sokaktakı kızlar bu ecünnülerden daha ciciyiz yolda hergün 10 tane görüyorum bunlardan güzel bende sokaktakı kızların basın sözcüsü olarak tvdeki ecünnülere savas ilan ettim ben onların iç sesiyim ayoll :Z:Z:Z
@S.G.A.T. @xemrexxx
Sen? Cici? :F