Lo arkadaşlardır belki çocukla 😱Kesinlikle o iş biter, bir kere başıma geldi. Yani tam aldatma değil de bir oğlan mesaj atmış, bu da konuşmuş? Sen niye konuşuyorsun oğlanla, senin sevgilin var zaten? Sinirden bir hafta kendime gelememiştim, ayrıldık bitti yani.
Sevgilinin kankasıyla mıYıldırım nikahı yapardım
Kesinlikle o iş biter, bir kere başıma geldi. Yani tam aldatma değil de bir oğlan mesaj atmış, bu da konuşmuş? Sen niye konuşuyorsun oğlanla, senin sevgilin var zaten? Sinirden bir hafta kendime gelememiştim, ayrıldık bitti yani.
Aynen lo seven neden aldatsın kiYaa çok üzüldümm tam konuştunuzmu peki belki arkadaşı falandı
bende direkt ayrılrım beni adam gibi sevsin değer versin aldatmak ne be
Aynen lo seven neden aldatsın ki
Hayat çok kötü be VadikızıDimii adam gibi seveceksin sevsin sevmeyecekse girmesin hayatımıza ben aldatmadan çok bazı kendini bilmez erkeklerin kadınlardan uzak durmalarını canlarını almamalarını
istiuyorum ama nerdee
Hayat çok kötü be Vadikızı
Tuhaflar işte kadın evlenemez bi daha sevglisi olamaz diyolar ama kendisi her haltı yapar 😱Aynen öyle ya alper adam gibi boşanmayı niye bilmiyoruz hadi boşandın niye rahat bırakmıyosun kadını be adam
Tuhaflar işte kadın evlenemez bi daha sevglisi olamaz diyolar ama kendisi her haltı yapar 😱
En iyisi yabancı damat bulmakAynen birde öyle tipler var maalesef boşanır kadına evlenemezsin çocuklara bak falan kendi evlenirde çocukta yapar ona sarbesttir
Yabancı safoz birini bul işte
Belki kısmetin yurt dışındadırtürkiyede bulabildinmi yabancısı kaldı ya