öyle şey mi olur her sahnesi önemli. hem bu emeğe saygısızlık baştan sona izlemedin mi yani şimdi?
3 saat tv başında bekleyemiyorum.
öyle şey mi olur her sahnesi önemli. hem bu emeğe saygısızlık baştan sona izlemedin mi yani şimdi?
eskiden nasıl bekliyordun böyle olmamalı tuhaflık yani bu neyse sen bilirsin kardeşim3 saat tv başında bekleyemiyorum.YouTube kanalından merak ettiğim sahnelere bakıyorum yarım saat geçiyorum.
![]()
önem kişiden kişiye değişir mesela önemli yer diye sen gidip sinanla yağız sahnelerini izlersin ben gidip hazan ece sahnelerini izlerim yani tam net sahneyi belirtmen lazımdıÖnemli sahneleri izledim ben.![]()
önem kişiden kişiye değişir mesela önemli yer diye sen gidip sinanla yağız sahnelerini izlersin ben gidip hazan ece sahnelerini izlerim yani tam net sahneyi belirtmen lazımdı@mrt-06 de fazilet şirretini izlesin zaten öyle yaşlı şirret teyzelere alışkanlığı var perran teyzeden dolayı
![]()
kötü yenge şirret mirret ama at gibi bişey onu izlemekten dolayı mutluyum benBen Fazilet Sinan Hazan sahnelerini izliyorum. Ece senin olsun birde evin küçük kızı ile Sinan'İn yılışık sevgilisi ve Kötü yenge için.![]()
kötü yenge şirret mirret ama at gibi bişey onu izlemekten dolayı mutluyum benhiç yoktan iyidir
![]()
evlere özel servise gidiyormuş acaba ne servisinde bulunduYengenin eski mesleği iç çamaşırı mankenliğiymiş dizi arada spinoff verse efsane olur.![]()
Her sahnesi önemli ne Got mu bu 😱Önemli sahneleri izledim ben.![]()
aynı taktiği artık uzun zamandır bende uygulamaya başladım zamandan tasarruf edip kalitede yoğunlaşma sağlıyoruzHer sahnesi önemli ne Got mu bu 😱
Ben Türk dizilerini youtubeden 1.5 veya 2 hızında izliyorum ve çoğu yeri atliyorum çok hoş oluyor![]()
sana sasirmadim zatenHer sahnesi önemli ne Got mu bu 😱
Ben Türk dizilerini youtubeden 1.5 veya 2 hızında izliyorum ve çoğu yeri atliyorum çok hoş oluyor![]()
nerden duydun nasıl olmuş haber nerde ?![]()
Zaten Sinan Yağız a demişti. Abi bu arada Hazan o sectigin kızdan daha güzel diye. Fazileti merak ediyorum ben ne yapar acaba öyle bir durumda.Bi kaç yorumda okudum.öyle bir ters köşe olur bence de.
![]()
bir bölüm geriden geliyorum yetişirim bu hafta günceleBi kaç yorumda okudum.öyle bir ters köşe olur bence de.
![]()
Zaten Sinan Yağız a demişti. Abi bu arada Hazan o sectigin kızdan daha güzel diye. Fazileti merak ediyorum ben ne yapar acaba öyle bir durumda.Sen benim erkek Fatmamabak senle başlar cümlesi devamını senarist bilir.
Ya ama reytingleri düştü istediği reytingler bu degilHer yol mubah Fazilet Annem için. Sıkıntı yok.![]()