Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Önemli sahneleri izledim ben.:A
önem kişiden kişiye değişir mesela önemli yer diye sen gidip sinanla yağız sahnelerini izlersin ben gidip hazan ece sahnelerini izlerim yani tam net sahneyi belirtmen lazımdı :) @mrt-06 de fazilet şirretini izlesin zaten öyle yaşlı şirret teyzelere alışkanlığı var perran teyzeden dolayı :)

önem kişiden kişiye değişir mesela önemli yer diye sen gidip sinanla yağız sahnelerini izlersin ben gidip hazan ece sahnelerini izlerim yani tam net sahneyi belirtmen lazımdı :) @mrt-06 de fazilet şirretini izlesin zaten öyle yaşlı şirret teyzelere alışkanlığı var perran teyzeden dolayı :)

Ben Fazilet Sinan Hazan sahnelerini izliyorum. Ece senin olsun birde evin küçük kızı ile Sinan'İn yılışık sevgilisi ve Kötü yenge için.:Z

Her sahnesi önemli ne Got mu bu 😱

Ben Türk dizilerini youtubeden 1.5 veya 2 hızında izliyorum ve çoğu yeri atliyorum çok hoş oluyor :A
aynı taktiği artık uzun zamandır bende uygulamaya başladım zamandan tasarruf edip kalitede yoğunlaşma sağlıyoruz :)

Ben ilk bölümden beri bakamadım ama tekrarlarına rast gelip bakıyorum çok güzel Fazilet karakteri süpr çok fena bir karakter izlemesi keyifli valla:D

Bugün misafirin gelmesiyle zorunlu açılan ekranla izledim diziyi. Çok güzel bir proje olmuş bence, kadrosu da enfes. Oyunculuklar harika da Nazan Kesal bir bölüm boyunca 10 kere kavga edip bir kadının kapısını yumrukladı resmen. :F Reytingleri idare ediyordur herhalde, dizi reytinglerine bakmadım daha ama bence rahat iş yapabilecek bir dizi. Yolu açık olsun diyeyim, denk geldikçe bakacağım diziye. :)