jenseni benden iyi takip ediyorsun vlla bunların bir yerde uyuduklarına dahil video ve çaydanlık ödül video falan yine sen göstermiştin sanırım@Forumdash ın ço ksevdiği vk.com sitesinde gördüm![]()
jenseni benden iyi takip ediyorsun vlla bunların bir yerde uyuduklarına dahil video ve çaydanlık ödül video falan yine sen göstermiştin sanırım@Forumdash ın ço ksevdiği vk.com sitesinde gördüm![]()
Hadi bee ordan dipsiz cukura düşmüşsün o siteye girerek seni mazur görüyorum artık eskisi gibi değilim... Senin bana atmaya çaliştiğin golleri kaslı göğüsümde yumuşatıyorum@Forumdash ın ço ksevdiği vk.com sitesinde gördüm![]()
Bulur vallaha da bulur billaha da bulurjenseni benden iyi takip ediyorsun vlla bunların bir yerde uyuduklarına dahil video ve çaydanlık ödül video falan yine sen göstermiştin sanırım![]()
![]()
@Forumdash
Hadi bee ordan dipsiz cukura düşmüşsün o siteye girerek seni mazur görüyorum artık eskisi gibi değilim... Senin bana atmaya çaliştiğin golleri kaslı göğüsümde yumuşatıyorum(şimdi git vk'na
)
Bulur vallaha da bulur billaha da bulur![]()
susun bakayım killjoys 3.sezon başlamış ben gidip Dutch ımı izleyip fantezi yapıcam hep siz fandazdik hayaller kuracak değilsiniz ya cw dizileriylejenseni benden iyi takip ediyorsun vlla bunların bir yerde uyuduklarına dahil video ve çaydanlık ödül video falan yine sen göstermiştin sanırım![]()
![]()
@Forumdash
Gördüm ve cevap vermiyorumsusun bakayım killjoys 3.sezon başlamış ben gidip Dutch ımı izleyip fantezi yapıcam hep siz fandazdik hayaller kuracak değilsiniz ya cw dizileriyle@mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
susun bakayım killjoys 3.sezon başlamış ben gidip Dutch ımı izleyip fantezi yapıcam hep siz fandazdik hayaller kuracak değilsiniz ya cw dizileriyle@mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
0:44 de emre gidiyorHadi bee ordan dipsiz cukura düşmüşsün o siteye girerek seni mazur görüyorum artık eskisi gibi değilim... Senin bana atmaya çaliştiğin golleri kaslı göğüsümde yumuşatıyorum(şimdi git vk'na
)
Bulur vallaha da bulur billaha da bulur![]()
tüpüm değilFırtınaya kapılmışsın![]()
kız bugün de bir parlağüının gay olduğunu öğrendin ay artık intihar et bence sen sevdilkçe millet gay çıkıyorAAA bu adamdamı şeydi 😱😱😱
Tüp mü arıyordun kendinetüpüm değil
kız bugün de bir parlağüının gay olduğunu öğrendin ay artık intihar et bence sen sevdilkçe millet gay çıkıyor![]()
cw de oynuyor diye seviyordum ben bunutüpüm değil
kız bugün de bir parlağüının gay olduğunu öğrendin ay artık intihar et bence sen sevdilkçe millet gay çıkıyor![]()
bu arada ilber ortaylı meryoşum için ''Türk sineması adına bir kazanç'' demiş ay bu gece mutlu uyurum artık yarından itibaren meryoşumu eleştirenleri ve sevmeyenleri cahil ilan ederim ilber hoca desteğiyleTüp mü arıyordun kendine![]()
İlber hocadan cahilimi var bee o sözüde anca o söylerdi zatenbu arada ilber ortaylı meryoşum için ''Türk sineması adına bir kazanç'' demiş ay bu gece mutlu uyurum artık yarından itibaren meryoşumu eleştirenleri ve sevmeyenleri cahil ilan ederim ilber hoca desteğiyleşimdi @mrt-06 düşünsün ve de @sokak snaati
![]()
Bu soğuk nevaleyi nasıl sevdiğine şaştim
Captan coldu oynuyordu zaten cw de buz adamıBu soğuk nevaleyi nasıl sevdiğine şaştimprison breakte acayip soğuk ama zeki bi karakter. Zekiliğini çıkar bi kenara koy izleyemezsin diziyi
![]()
İlber gitsin toronuyl selfiler çekinsin lütfen çook tontoşlarbu arada ilber ortaylı meryoşum için ''Türk sineması adına bir kazanç'' demiş ay bu gece mutlu uyurum artık yarından itibaren meryoşumu eleştirenleri ve sevmeyenleri cahil ilan ederim ilber hoca desteğiyleşimdi @mrt-06 düşünsün ve de @sokak snaati
![]()
ayo lzaten direkt belirtmemiştir my yi sormuşlardır o sırada söylemiştirİlber gitsin toronuyl selfiler çekinsin lütfen çook tontoşlarilla herbişeyde görüşünü belirtmesin değeri düşüyor
bak bugunde değeri düştü
![]()