Note 4 15,5
+1
Burada bile aynıyız. 15.5 mu cidden boyları onların.
Note 4 15,5
GüldürdüTelefondan bahsediyoruz. Benimki 16 cm o kadar uzun ki cebimden dışarı taşıyor bazen.
Zaten o taşan telefona güldüm ben de sanki su taşıyor gibi anlatmışO telefondan bahsediyor canım
aynen o kadar çok taşmışki içten içten anlatıyor @DarkLeqenDZaten o taşan telefona güldüm ben de sanki su taşıyor gibi anlatmış
Bu mu yani gülme sebebin?Zaten o taşan telefona güldüm ben de sanki su taşıyor gibi anlatmış
Hayır senin dünkü halinle bugünkü halin arasındaki dengesizlikBu mu yani gülme sebebin?
Cidden sen hiç mi görmedin işin cıkını iyice çıkardın be broBu mu yani gülme sebebin?
A evet bu komik.Hayır senin dünkü halinle bugünkü halin arasındaki dengesizlik
+1
Burada bile aynıyız. 15.5 mu cidden boyları onların.
Ben şimdi ölçtüm kanka 17 cm çıktı.Ölçmedim
İyi bayağı uzun bir telefonmuş seninki peki şarjı bitince ömrü kaç cm oluyorBen şimdi ölçtüm kanka 17 cm çıktı.
Kılıf kullanıyorum ama başka telefonlarla karışmasın diye.
Ömrü kısalmıyor kanka, uzun pil ömrü var.İyi bayağı uzun bir telefonmuş seninki peki şarjı bitince ömrü kaç cm oluyor
@DarkLeqenD den uzun ve uzun pil ömürlü olduğu için cmsi azalmıyor demekBen şimdi ölçtüm kanka 17 cm çıktı.
Kılıf kullanıyorum ama başka telefonlarla karışmasın diye.
Bu yazdiklarimi sen demistin Peki kalınlığı ne kadae telefonun kaç mm Telefonda incesi makbuldürKıbrıs seni bozmuş.