Son zamanlar kalitede yerlerde olan şarkılardır. Eskiden Güney Amerika`dan bayağı şarkı gelirdi. Onlar da tutturamıyor artık demek ki.
Konuyu pek anlamadimSon zamanlar kalitede yerlerde olan şarkılardır. Eskiden Güney Amerika`dan bayağı şarkı gelirdi. Onlar da tutturamıyor artık demek ki.
Haha herkes gicik bugünBiraz daha uğraş.
Oradan da hareketli şarkılar geliyordu eskiden Avrupa`ya. Sonra durdu.Haha herkes gicik bugün
Yani yaz sarkilarini yerin dibine sokmussunda güney Amerika ne alaka
Karsindakini sinir etmekten baska ne ise yarar? Yada tüm amaç sinir etmektir zatenOradan da hareketli şarkılar geliyordu eskiden Avrupa`ya. Sonra durdu.
gıcık olmak her zaman işe yarar.
en güzeli sinir etmek zaten.Karsindakini sinir etmekten baska ne ise yarar? Yada tüm amaç sinir etmektir zaten
Gicik oldugumuz kadar tatliyazda bugünen güzeli sinir etmek zaten.
o sizin tatliginiZ.Gicik oldugumuz kadar tatliyazda bugün
Demek Iphone kullaniyon insan bi begenirdi yorumu. O iltifat bos birakilirmi ama cevabinizla telafi ettiniz sayilir beyefendio sizin tatliginiZ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pardon dışarıdaydım, tapatalk`ta da yokmuş harika falan Beğeniyle de geçiştirmek olmazdıDemek Iphone kullaniyon insan bi begenirdi yorumu. O iltifat bos birakilirmi ama cevabinizla telafi ettiniz sayilir beyefendi
Ben uyuya kalmisim az kalsin son satirlari yazmak icin yetisemeyecektim forumaPardon dışarıdaydım, tapatalk`ta da yokmuş harika falan Beğeniyle de geçiştirmek olmazdı