Haluk da aynısını diyordu. .ssRezalet senaryolar. Cumhurbaşkanımız göreve.
Haluk da aynısını diyordu. .ssRezalet senaryolar. Cumhurbaşkanımız göreve.
Haluk da aynısını diyordu. .ss
İyice bağın kuvvetlenmiş valla 3 sene önce bu kadar değildin.İnanmıyorum kendime. Sakinleşmem lazım sanırım.
İyice bağın kuvvetlenmiş valla 3 sene önce bu kadar değildin.
Programı Kandil vurdu bence yoksa çok rahat ilk 3'de başlardı.Kendinizi kasmazsanız gülersiniz.Biraz da komediyi arttırsalar güzel olacak.Burcu`yu iyi örgütlemişler biraz daha gerekli 1 hafta erken başlattılar bence.Gelecek hafta daha fazla izlenir
Ramazan bitti.Nihat hoca gitti.Kandil yok.Survivor yok.Dizi de final yaptı.Boş oğlu boş gün.İlk 5`e bekliyoruzProgramı Kandil vurdu bence yoksa çok rahat ilk 3'de başlardı.
Korkmuş garibim.Diva gören masum kedi @Çiğdem- @mrt-06 @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 56089
Haha koptumDiva gören masum kedi @Çiğdem- @mrt-06 @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Yiğitt
Faik ne diye gelmiş yaa gıcık oluyorum adama
Banucugumu çok yeriyorlar acıyorum
Safiye en normali
Bülent Ersoy'a Kırgın Çiçekler için teklif gitsin @denizz19 kadının başına her bölüm bişey geliyor. Geçen yılan soktu bu hafta trafik kazası. Her hafta hastanelik @mrt-06 @xemrexxx haftaya filden düşmesin bu şimdi
Haa bide hadsizsiniz...Filmi başrol? Diva başrol, haddinizi bilin!!! derdiFil fenalaşsa ağırlıktan falan daha yaratıcı olur. Ama senaristler klişe.
Korkmuş garibim.
yiğitin dediğini diyecektim ayoll ona her baktığımda bende o kedi gibi oluyor surat ifademDiva gören masum kedi @Çiğdem- @mrt-06 @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Yiğitt
Bu güzellik 40 yaşındaymış 😱yiğitin dediğini diyecektim ayoll ona her baktığımda bende o kedi gibi oluyor surat ifadem
.F @EFE UYSAL
fiziği berbat ayoll