Haluk da aynısını diyordu.Rezalet senaryolar.Cumhurbaşkanımız göreve.
![]()
Haluk da aynısını diyordu.Rezalet senaryolar.Cumhurbaşkanımız göreve.
![]()
Haluk da aynısını diyordu..ss
İyice bağın kuvvetlenmiş valla 3 sene önce bu kadar değildin.İnanmıyorum kendime.Sakinleşmem lazım sanırım.
![]()
İyice bağın kuvvetlenmiş valla 3 sene önce bu kadar değildin.![]()
Programı Kandil vurdu bence yoksa çok rahat ilk 3'de başlardı.Kendinizi kasmazsanız gülersiniz.Biraz da komediyi arttırsalar güzel olacak.Burcu`yu iyi örgütlemişler biraz daha gerekli1 hafta erken başlattılar bence.Gelecek hafta daha fazla izlenir
![]()
Ramazan bitti.Nihat hoca gitti.Kandil yok.Survivor yok.Dizi de final yaptı.Boş oğlu boş gün.İlk 5`e bekliyoruzProgramı Kandil vurdu bence yoksa çok rahat ilk 3'de başlardı.![]()
Korkmuş garibim.Diva gören masum kedi@Çiğdem- @mrt-06 @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 56089
Haha koptumDiva gören masum kedi@Çiğdem- @mrt-06 @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Yiğitt
Faik ne diye gelmiş yaa gıcık oluyorum adama
Banucugumu çok yeriyorlar acıyorum
Safiye en normali
Bülent Ersoy'a Kırgın Çiçekler için teklif gitsin@denizz19 kadının başına her bölüm bişey geliyor. Geçen yılan soktu bu hafta trafik kazası. Her hafta hastanelik
@mrt-06 @xemrexxx haftaya filden düşmesin bu şimdi
![]()
Haa bide hadsizsiniz...Filmi başrol? Diva başrol, haddinizi bilin!!! derdiFil fenalaşsa ağırlıktan falan daha yaratıcı olur.Ama senaristler klişe.
![]()
Korkmuş garibim.![]()
yiğitin dediğini diyecektim ayoll ona her baktığımda bende o kedi gibi oluyor surat ifademDiva gören masum kedi@Çiğdem- @mrt-06 @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Yiğitt
Bu güzellik 40 yaşındaymış 😱yiğitin dediğini diyecektim ayoll ona her baktığımda bende o kedi gibi oluyor surat ifadem
.F![]()
@EFE UYSAL
fiziği berbat ayoll