CiddimisinKonuyu düzenle @cookies çünkü bu yer Alaçatıdada var![]()
Biraz şehre insen görürsün gerek yok bence gidip ille yerinde yemeyeah keşke özel uçağımız olsada meşhur şeyleri gidip illerinde yesek![]()
Ciddimisin
Biraz şehre insen görürsün gerek yok bence gidip ille yerinde yemeye![]()
Ben de az önce muhallebicisindeydimEvet ben Allaçatıya gittim![]()
hhaha aa yok ben genel konustum biraz hangi ilin neyi meşhursaCiddimisin
Biraz şehre insen görürsün gerek yok bence gidip ille yerinde yemeye![]()
Iste gerek yok git giresunda yehhaha aa yok ben genel konustum biraz hangi ilin neyi meşhursa![]()
hhaha aa yok ben genel konustum biraz hangi ilin neyi meşhursa![]()
Susurlukta da yiyebilir@Çiğdem-
hhahah özel uçağım olsa 1 günümü ayırır meşhur olan yiyeceklerin illerine giderdimAyvalık'a gel tost ye orada yapılan varsa sakın yeme![]()
Millet yurt disi hayali kurar senin kurduguna bakhhahah özel uçağım olsa 1 günümü ayırır meşhur olan yiyeceklerin illerine giderdim![]()
Ne fark eder susurlukta ayvalikta balikesirde asıl doğrusu Balikesir tostudurOranın tostu güzel değil o kadar@Çiğdem- ben ketçap mayonz kulalnmıyorum bu fotodada patates var onuda almam sosis falan onlarıda kullanmam ama sadesi bile lezzetli yiyin
![]()
Ne fark eder susurlukta ayvalikta balikesirde asıl doğrusu Balikesir tostudur![]()
Get out .ss Git Yörsanda ye o tostu susurlukta sonra konusalım 😱Susurluk tostu nasıl meşhur olmuş bilmiyorum, peynir ekmek daha iyi herhalde
![]()
Get out .ss Git Yörsanda ye o tostu susurlukta sonra konusalım 😱
Ordaki tost susurluk tostu işteYörsan ayrı işte Susurlukta mola verilen yeri kast ediyorsan çok iyi yer![]()
Ordaki tost susurluk tostu işteGeçen kahvaltıya oraya gittik
![]()
Yasa nın da güzelTamamda susurluk tostunu tek orası yapmıyor ki![]()