Aynen abi boğaz sıkılmıyorsa ne manaGerektiğinde yapılır. Ama çoğu zaman tatmin olmadan biter. Zira boğaz sıkılamıyor bir kere.
Tabi canımÇok mülayimimdir
Ama boğaz bilem sıkılamıyorBiz de kavga meraklısı değiliz ama hak edene de cevabını vermek zorundayız. Sessiz kalıp orada izleyemem. Cevabını vermek zorundayım. Eee ben cevap yazınca, o da yazınca bu iş kavgaya dönüyor.
TebriksGerçek hayatta ki gereksizliği kadar burada da gereksizdir.
Nedenki nerde yumruklarİzlemesi keyifli olaydır.
Olsun lo kaderAynen kavga etmekten nefret ederim bende istemedende olsa kendimi içinde bulsamda nefret ederim ben benden küçükse eğer gerçek bir abla gibi olmaya çalışırım maalsef forumdada istemeden tartışmalar içinde oldum
AB gibi oldukAz ekmeğini yemedik. Ara sıra özlüyorum. Böyle yok ki esaslı laf koyan dimdik dikilelim karşısına. Herkes medeni takılıyor şu aralar
Senin gibi kavgacı üyeleri niye süper mod yaparlar anlamış değilim.Biz de kavga meraklısı değiliz ama hak edene de cevabını vermek zorundayız. Sessiz kalıp orada izleyemem. Cevabını vermek zorundayım. Eee ben cevap yazınca, o da yazınca bu iş kavgaya dönüyor.
Aynen abi boğaz sıkılmıyorsa ne mana
Tabi canım
Ama boğaz bilem sıkılamıyor
Tebriks
Nedenki nerde yumruklar
Olsun lo kader
AB gibi olduk
Çok tatlı olduğumdan olabilir mi?Senin gibi kavgacı üyeleri niye süper mod yaparlar anlamış değilim.
Benim yapacağım baklava bile senden daha tatlı olur.Çok tatlı olduğumdan olabilir mi?
Şeker yerine tuz koyarsan olmaz.Benim yapacağım baklava bile senden daha tatlı olur.
Benim yapacağım baklava bile senden daha tatlı olur.
Iste bu be @sokak sanatiÇok tatlı olduğumdan olabilir mi?
İşte tuz koysam bile senden daha tatlı olur. Bu lafın üstüne bavulunu toplayıp veda konusunu açıp forumu terk etmen lazım ama sen yüzsüz herifin tekisin, yapmayacağın o kadar belli ki.Şeker yerine tuz koyarsan olmaz.
Aşk olsun, artık kavga etmiyorum geldiğimden beri. Dün biriyle sürtüştük o kadar, onu ben kavgadan saymıyorum.Akla ilk gelen isim Yiğit. Tartışma yaşamadığı tek tük üye vardır heralde onlarda yeni üyeler.
Akşama gidiyorum...İşte tuz koysam bile senden daha tatlı olur. Bu lafın üstüne bavulunu toplayıp veda konusunu açıp forumu terk etmen lazım ama sen yüzsüz herifin tekisin, yapmayacağın o kadar belli ki.