İlk dinlemede hiç beğenmedim, bu ne ya moduna girdim.
Ama dinledikce eh işte gibi geldi. Ama yine de bu kadar güzel isimler bi araya gelip ortaya çıkabilecek en kötü şarkılardan bence.
@Harunnn60 @OzaN @Forumdash @sokak sanati
Calvin ve Pharell'i görünce işte bu dedim ama şarkı hayal kırıklığı.![]()
Sizinle aynı şarkıları mı dinledik acaba bi ara sizlerin yorumunu görünce hevesim kaçtı?Bugun dinledim ben de yarıda kapattım ki ben Calvin Harris şarkılarını severim genelde. Adam tarz değiştirmiş hiç olmamiş. Sen ki dans şarkıları konusunda ödüller almiş bi isimsin ne diye tarz değiştirirsin? Katy saçı kesmeden önce cekilmiş sânırım klip
Bu yaz eğlenemeyecez belliAvicii single çıkarsa bari
![]()
Kesinlikle öyle taş gibi olmuş bu saç rengi filan yakışmış umarım dikkate alır da bu hale geir döner umarım. Bir daha aşık oldum resmen.Katy, bu saçla harika olmuş.
Edit: Katy'nin tek bir saç teli bile bu şarkıdan daha güzeldir.
Sizinle aynı şarkıları mı dinledik acaba bi ara sizlerin yorumunu görünce hevesim kaçtı?
şimdi dinledim klip aşırı süpe olmuş Katy şarkıyı sırtlamış zencilerden resmen.Bence gayet hoş olmuş Katy'i seviyorum diye değil.
Biraz zencileri azlatıp Katy'e ağırlık verilse daha iyi olurdu neyse.
Tam böyle hamakta yatıp bu şarkıyı dinlemelik.
Kesinlikle öyle taş gibi olmuş bu saç rengi filan yakışmış umarım dikkate alır da bu hale geir döner umarım. Bir daha aşık oldum resmen.
Ekli dosyayı görüntüle 56121
Katy için ne diyorsun.Şarkı Kötü yani. 4 günde 10 milyon berbat bi ortalama.Herkes biz gibi demekki sem azınlıksın..
Şu isimlerden böyle bir şarkı, hayal kırıklığı.Sizinle aynı şarkıları mı dinledik acaba bi ara sizlerin yorumunu görünce hevesim kaçtı?
şimdi dinledim klip aşırı süpe olmuş Katy şarkıyı sırtlamış zencilerden resmen.Bence gayet hoş olmuş Katy'i seviyorum diye değil.
Kesinlikle öyle taş gibi olmuş bu saç rengi filan yakışmış umarım dikkate alır da bu hale geir döner umarım. Bir daha aşık oldum resmen.
Katy için ne diyorsun.
Beğenenler var valla ben de onlardanım.![]()
Bildiğin fancıklık yapmişsin beeeSizinle aynı şarkıları mı dinledik acaba bi ara sizlerin yorumunu görünce hevesim kaçtı?
Nerden nereye bağladı. 😱Bildiğin fancıklık yapmişsin beee
Rihanna ft Calvin nerde bu nerde
Bu arada saç Katty, Hande'yi takip ediyor![]()
Güzel olmuş bence. Katy'nin eşlik ettiği kısımlar çok hoş. Sarı saçları da iyi olmuş.
Tabii bu kadar ismin beklentiyi yükselttiği bir gerçek.![]()
Bildiğin fancıklık yapmişsin beee
Rihanna ft Calvin nerde bu nerde
Bu arada saç Katty, Hande'yi takip ediyor![]()
Stil olarak bi güzelliği var.![]()
3 gün önce yüklemiş Calvin.İlk dinlemede hiç beğenmedim, bu ne ya moduna girdim.
Ama dinledikce eh işte gibi geldi. Ama yine de bu kadar güzel isimler bi araya gelip ortaya çıkabilecek en kötü şarkılardan bence.
@Harunnn60 @OzaN @Forumdash @sokak sanati
Bune beee3 gün önce yüklemiş Calvin.Taylor ile aynı gün.
Klibin 2.versiyonu gibi bir şey.Katy kurtarmış şarkıyı zaten.
@Çiğdem-
2.klip bu.Bune beee3 milyon birde
![]()
![]()
![]()
ŞU katylerin çıkardığı şarkıda fena gitmiyor2.klip bu.Asıl klip üstte.
Herkes canla başla durdurmaya çalışıyor şu yılanı.![]()
Onu daha erken çıkarsa daha iyi olurdu resmen yaz sonuna çıkardı.ŞU katylerin çıkardığı şarkıda fena gitmiyor![]()
![]()
![]()