Hep çiğdemin fitne fesatine istiyonuz benden be ben ölünce rahatlayacaksanzı öldürün aa
Beter oldaha o sahneler gelecek finalden sıkıldım şimdiden ayoll muratımda yok![]()
@Bully neredr
Hep çiğdemin fitne fesatine istiyonuz benden be ben ölünce rahatlayacaksanzı öldürün aa
Beter oldaha o sahneler gelecek finalden sıkıldım şimdiden ayoll muratımda yok![]()
Ben hiç oyle şeyler yaparmiyim @Dosi ye sor istersen![]()
en son vedalaşmaları bitiroyrdu
İbo ölüyoren son vedalaşmaları bitiroyrdu
@Bully gelde son kez yorum yapalım hem buruşuk kösemin gebermesiyle moralli gidersin ayoll![]()
![]()
![]()
Geldim, deli İbo'ya güle güleen son vedalaşmaları bitiroyrdu
@Bully gelde son kez yorum yapalım hem buruşuk kösemin gebermesiyle moralli gidersin ayoll![]()
![]()
![]()
Geldim, deli İbo'ya güle güle
Merakla bekliyoruz Kösem'in geberişini
Iyy Mustafa'mın ölüm müziği çalıyor yazıklar olsun kapatacam kanalı şimdi![]()
Geldim, deli İbo'ya güle güle
DELİ İBOYA ÜZÜLDÜM AMAZahit bizi tan eyleme@yatutarsa
Duygulandin miGeldim, deli İbo'ya güle güle
Sensin ecünnü anastasia 19 yaşinda gencevik kizDELİ İBOYA ÜZÜLDÜM AMA![]()
![]()
sarı ecünnü anastasada gelecek bully![]()
Hoşgeldin kaanımİbo ölüyorr
![]()
DELİ İBOYA ÜZÜLDÜM AMA![]()
![]()
sarı ecünnü anastasada gelecek bully![]()
Ay ne duygulanacam be, bu efsane müzik Deli İbo'ya gitmemiş hiç, zaten de sevmezdim. ssDuygulandin mi![]()
Ay ne duygulanacam be, bu efsane müzik Deli İbo'ya gitmemiş hiç, zaten de sevmezdim. ss
Anastasia'yı bekliyoruz bakalımO masum kızdan nerelere geldi pis katil Kösem. ss
Turhan tam bir yilanAy ne duygulanacam be, bu efsane müzik Deli İbo'ya gitmemiş hiç, zaten de sevmezdim. ss
Anastasia'yı bekliyoruz bakalımO masum kızdan nerelere geldi pis katil Kösem. ss
Duygulandin mi
Sensin ecünnü anastasia 19 yaşinda gencevik kiz![]()
21:00 da başladı ama aklımda reklamlar var sadece ayollAy ne duygulanacam be, bu efsane müzik Deli İbo'ya gitmemiş hiç, zaten de sevmezdim. ss
Seni de öldürürsek olur21:00 da başladı ama aklımda reklamlar var sadece ayoll![]()
![]()
![]()
yarın zirveyi alırmıyız acaba![]()
![]()
![]()