S.G.A.T.
Emekli
yine değiştirmek istersem kapını çalarımsenin yarışmacını ekledim,ayrıca yarışma başlayana kadar başka yarışmacıda alabilirsin![]()
yine değiştirmek istersem kapını çalarımsenin yarışmacını ekledim,ayrıca yarışma başlayana kadar başka yarışmacıda alabilirsin![]()
zaten şu anda yıldızlar yarışıyor ile dizi savaşları yarışmaları bulunuyor,o açıdan yarışmayı anında başlatmayı uygun bulmuyorum yada başlarsada iki yarışmayla çakışmaması için dikkat etmek şart olacak..sunucu için deniz olabilir zaten yarışmada seveceği tarzdan bir yarışma bakalım artık sunuculuk için kim talip olursa yarışmayı o alacakSunucu bulmak çok zor ama denizz19 alır![]()
yeni bir yarışma başlayacak yarışma hakkında bilgiler yazdım,sunmak isteyen oluncada yarışma başlayacakProgramın sunucusu olmadan mı bu konu açıldı, anlayamadım ben şimdi?![]()
Hic bos durmuyorsunYarışma çok yakında ekranın yeni rengi eTV'de başlıyor!
@turkuazz @Dosi @denizz19 @mrt-06 @Bully @eskici @EFE UYSAL @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @destere @MasacRE- @xemrexxx @sürgünüm @S.G.A.T. @ozgur2113 @hayret bi şey @FaJi @papuleoo @pompy @DarkLeqenD @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @OzaN @cookies @MayısKralı @Ahmad @Billy Kane @MEnes @Sherlock @ozmoturk @XanTier @tolgab@adventurous @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai @HachiKo @jackass @zalim_firari @*YıldırıM* @cevaa @HeisenBerg @ehsan7000 @Ice_Cool_23 @kevinspacey @dreamy @soo @umuttanyel@Jonsnow @WesTxCoasT @Since2011 @GunesinOglu @Forumdash @BesaleT @Yiğitt @Tzira
Teşekkürler saol,Yarışma biraz geç başlayacak sanırım çünkü dediğin şekilde iki yarışma var ayrıca bu yarışmada o tarzda olduğundan yarışma geç başlayabilir
Hayırlı olsunYarışma çok yakında ekranın yeni rengi eTV'de başlıyor!
@turkuazz @Dosi @denizz19 @mrt-06 @Bully @eskici @EFE UYSAL @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @destere @MasacRE- @xemrexxx @sürgünüm @S.G.A.T. @ozgur2113 @hayret bi şey @FaJi @papuleoo @pompy @DarkLeqenD @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @OzaN @cookies @MayısKralı @Ahmad @Billy Kane @MEnes @Sherlock @ozmoturk @XanTier @tolgab@adventurous @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai @HachiKo @jackass @zalim_firari @*YıldırıM* @cevaa @HeisenBerg @ehsan7000 @Ice_Cool_23 @kevinspacey @dreamy @soo @umuttanyel@Jonsnow @WesTxCoasT @Since2011 @GunesinOglu @Forumdash @BesaleT @Yiğitt @Tzira
TeşekkürlerHayirli olsun yarismaci bulursam yarisabilirim![]()
Reytinglere damga vurmaya niyetliyiz.Hic bos durmuyorsun![]()
Teşekkürler saol,Yarışma biraz geç başlayacak sanırım çünkü dediğin şekilde iki yarışma var ayrıca bu yarışmada o tarzda olduğundan yarışma geç başlayabilir![]()
Kimle katılacak hangi karakter var aklında![]()
Yarışmaya sunucuyu bulayım bir başlarız,iki yarışmada bu yarışmaya zaten çok benziyor o açıdan biri bitince başlatırız
Teşekkürler saol,Yarışma biraz geç başlayacak sanırım çünkü dediğin şekilde iki yarışma var ayrıca bu yarışmada o tarzda olduğundan yarışma geç başlayabilir![]()
yarışmayı sana önerdim ömden ama kanal hakkında sen yazmayınca istekli olmazsın sandım kanal konusunu sen yazmadan önce yazdı Aserat yoksa aklımda ilk sen bulunuyordunBenim kanalla anlastin saniyordum yarismayi bana onerdigine gore![]()
Benim kanalla anlastin saniyordum yarismayi bana onerdigine gore![]()
@turkuazz ilk teklif götürenin ben olduğunu söyledi. Bu yüzden erken kalkan yol aldı.yarışmayı sana önerdim ömden ama kanal hakkında sen yazmayınca istekli olmazsın sandım kanal konusunu sen yazmadan önce yazdı Aserat yoksa aklımda ilk sen bulunuyordun![]()
Kara Sevda dan bir karakter olabilir Emir Kozcuoğlu gibi![]()
Nihan olabilir emin değilim.![]()