eTV Dizi Oyuncuları (Karakterleri) Yarışması Yakında

tamamdır yazarım yarışanları not ediyorum ama yarışmaya sunucu bulununca yarışma başlayacak:)

hazır etiketten alınca o şekilde oluyor ama etikete ekledim:)
Çiğdem`e teklif götür boşta:A @Çiğdem-
bu arada Suskunlar`ka bıktırıcam milleti sonunda.Zaten 2 yarışmayla onunla gidiyorum.Vatanım Sensin-Cevdet benim.Aklında tut başkasına verme:A

Her türlü konu. Kişisel, bedensel, ruhsal. Sonu sel ve sal ile biten her şey.

@MayısKralı niye dissledin ulan? :A
bu konuda sana şunu söyleyeyim.forum dışında başka işler yapmak aslında forumda olmana mani olmaz.örneğin forum dışında başka işler yapmak istiyorsan o işleri bitirip sonrada forumda olabilirsin,tabi karar senin:)

Fi`nin sahnelerinin youtube`da olmaması çok kötü.Can Manay gibi bir karakter hiç bir zaman boy gösteremeyecek maalesef:(

Çiğdem`e teklif götür boşta:A @Çiğdem-
bu arada Suskunlar`ka bıktırıcam milleti sonunda.Zaten 2 yarışmayla onunla gidiyorum.Vatanım Sensin-Cevdet benim.Aklında tut başkasına verme:A
Çiğdem MayısKralı deniz yada başka sunacak olabilir.biriyle sponsor anlaşması imzalarız :A Bu arada yarışmacını Vatanım Sensin-Cevdet olarak değişiyorum:)

bu konuda sana şunu söyleyeyim.forum dışında başka işler yapmak aslında forumda olmana mani olmaz.örneğin forum dışında başka işler yapmak istiyorsan o işleri bitirip sonrada forumda olabilirsin,tabi karar senin:)
Üşengeçliğimi yenmem lazım, buna hazırlık olarak da foruma ara vermeliyim.