- Reaksiyon puanı
- 18,862
- Puanı
- 1,060
Belki babam girmiştir benim vücudum için ama dili ne bunun
O islami evlilik şu kasli adamdan önce surekli bana çıkardı Bi ara uye olayimmi diye dusundum @DarkLeqenD :
Belki babam girmiştir benim vücudum için ama dili ne bunun
O islami evlilik şu kasli adamdan önce surekli bana çıkardı Bi ara uye olayimmi diye dusundum @DarkLeqenD :
Gün içinde Twitter, puhutv, kanal d'm.Gün içinde nereleri geziyorsun? Aklına geldikçe girdiğin siteler neler? Hemen ekip yollayayım sana pcni incelesinler ne halt yiyorsun görelim
Baban niye göre senin vucudun içinBelki babam girmiştir benim vücudum için ama dili ne bunun
İmanlı biriyle evlenirsen 2x günaha girersin sen.Belki babam girmiştir benim vücudum için ama dili ne bunun
Kısmetse olur sayfası yeter o sitelerin çıkması içinGün içinde Twitter, puhutv, kanal d'm.
Başka bir şey yok muGün içinde Twitter, puhutv, kanal d'm.
Çünkü vücut yapmami istiyorBaban niye göre senin vucudun için
Neden kiİmanlı biriyle evlenirsen 2x günaha girersin sen.
Çünkü sen bir sapıksın.Başka bir şey yok mu
Çünkü vücut yapmami istiyor
Neden ki
Beni dizginler isteÇünkü sen bir sapıksın.
Ozellikle Kıbrısta yunanca yazılarla olan evlilik veya tanışma siteleri hep reklam olarak çıkardıyaşın geldi o sitelerde nasibinimi arıyorsun acaba sanada dindar birisi lazım zaten