TVen Yürüyen Ölüler 1. Bölüm (Yeni Dizi)

hhahah aa resim süper :F :F :F

@xemrexxx de senden liste isteyecek @mrt-06 :A :A :A ama dizide olmamasına üzülmüş olabilir keloğlandaı cüce emreye uygun :F :F :F @Harunnn60 @Bully
aydin-babaoglu_314875_m.jpg
Birçok kişi yok zaten daha ilk bölümden nasıl herkesi sokacağım. :F

görümceğimin sinekli mesajıda gözümden kaçmış :) görümcekte maşallah ingilizcenin dibine vurmuş resmen:) diyorum bu sinek nedir diye sanırım fragman gibi bişey oluyor :)
İşte gelecek bölümden ön gösterim var ya sinek pak, elticim sende cahil çıktın. :)

Fav10 reyting bölümündeki ozan nehri mi?
Pompy dedeyi bile geçtin tebrik ederim. Ama güzel olmuş valla. Forum ile yürüyen ölüler fikri harika. Atışmalar bile forumdaki gibi. Yalniz ben @Yiğitt ve @xemrexxx ı de görmek isterim. Mesela Meryem zombi olsun. Emre kafayı yesin. :A Sonra @Yiğitt de bir grup parlak zombi ile parti düzenlesin. :A

Pompy dedeyi bile geçtin tebrik ederim. Ama güzel olmuş valla. Forum ile yürüyen ölüler fikri harika. Atışmalar bile forumdaki gibi. Yalniz ben @Yiğitt ve @xemrexxx ı de görmek isterim. Mesela Meryem zombi olsun. Emre kafayı yesin. :A Sonra @Yiğitt de bir grup parlak zombi ile parti düzenlesin. :A
Hahaha hiç sorma @mrt-06 iyice kafayı yedi. :F

Teşekkürler. :D Dizinin başında da yazdım ya dizi Fav10 evreninde geçiyor diye yani burayı büyük bir şehir gibi düşünüp alt forumlarını da bölge olarak ele aldım. :F

Zamanla karakterler gelecek. 2. bölüme de bakmalısın. :A

Hahaha hiç sorma @mrt-06 iyice kafayı yedi. :F
Görüyorum. :T:

Konu olarak güzel olmuş eline sağlık, fikir de çok iyi. Senaryo olarak zombi istilasına daha çok yer verilmesi, aksiyonun daha bol olması diziyi daha çekici kılar. :D Gelecek bölüm teaserina baktığımızda forumdaki her on dizinin sekizinde olduğu gibi yine şu meşhur 'özgün' muhabbeti göreceğiz gibi, diziye dair tek olumsuz diyebileceğim kısım da daha önce bin defa aynı konudan işlendiği için odur bana göre. :)