@xemrexxx duymasın bana böyle desinler isayan eder soyunup yollara dökülürümhhahha soray soytarısıydı işte
@xemrexxx duymasın bana böyle desinler isayan eder soyunup yollara dökülürümhhahha soray soytarısıydı işte
hhahah aa bizde onu konuya çekmeye çalısıyoruz ayoll ama askere gidecem diye forumu boşladı@xemrexxx duymasın bana böyle desinler isayan eder soyunup yollara dökülürüm
Birçok kişi yok zaten daha ilk bölümden nasıl herkesi sokacağım.hhahah aa resim süper
@xemrexxx de senden liste isteyecek @mrt-06 ama dizide olmamasına üzülmüş olabilir keloğlandaı cüce emreye uygun @Harunnn60 @Bully
harbiden haksızlık yapmışsın ama bende böyle dışlansaydım konudan kendimi itilmiş kakılmış hisederdimBirçok kişi yok zaten daha ilk bölümden nasıl herkesi sokacağım.
Sen sinek pekte varsın görmedin mi?harbiden haksızlık yapmışsın ama bende böyle dışlansaydım konudan kendimi itilmiş kakılmış hisederdim
Sen sinek pekte varsın görmedin mi?
Bölümde @destere ile bizde yokuz ama hiç alınmadık ayoll 2.bölümde geliyoruz zatenharbiden haksızlık yapmışsın ama bende böyle dışlansaydım konudan kendimi itilmiş kakılmış hisederdim
Yabancı diziler gibi yazıyorum tüm karakterler bir bölümde yok.Bölümde @destere ile bizde yokuz ama hiç alınmadık ayoll 2.bölümde geliyoruz zaten
Sen sinek pekte varsın görmedin mi?
görümceğimin sinekli mesajıda gözümden kaçmış görümcekte maşallah ingilizcenin dibine vurmuş resmen diyorum bu sinek nedir diye sanırım fragman gibi bişey oluyorBölümde @destere ile bizde yokuz ama hiç alınmadık ayoll 2.bölümde geliyoruz zaten
Hhahah ayy bozdum herkesin türkçesini galiba giresun türkçesini bulaştırıyorum sizleregörümceğimin sinekli mesajıda gözümden kaçmış görümcekte maşallah ingilizcenin dibine vurmuş resmen diyorum bu sinek nedir diye sanırım fragman gibi bişey oluyor
sen şu jessica jones a geçsene bir hogatha orda sana robyn in resimi gösterdim iki güzel kız gördün hemen kaçtın konudanHhahah ayy bozdum herkesin türkçesini galiba giresun türkçesini bulaştırıyorum sizlere
yakında forumun ana dili olacak @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @cookies @xemrexxx
alıntın gelmediki beee dur bakayımsen şu jessica jones a geçsene bir hogatha orda sana robyn in resimi gösterdim iki güzel kız gördün hemen kaçtın konudan
İşte gelecek bölümden ön gösterim var ya sinek pak, elticim sende cahil çıktın.görümceğimin sinekli mesajıda gözümden kaçmış görümcekte maşallah ingilizcenin dibine vurmuş resmen diyorum bu sinek nedir diye sanırım fragman gibi bişey oluyor
Hahaha hiç sorma @mrt-06 iyice kafayı yedi.Fav10 reyting bölümündeki ozan nehri mi?
Pompy dedeyi bile geçtin tebrik ederim. Ama güzel olmuş valla. Forum ile yürüyen ölüler fikri harika. Atışmalar bile forumdaki gibi. Yalniz ben @Yiğitt ve @xemrexxx ı de görmek isterim. Mesela Meryem zombi olsun. Emre kafayı yesin. Sonra @Yiğitt de bir grup parlak zombi ile parti düzenlesin.
Teşekkürler. Dizinin başında da yazdım ya dizi Fav10 evreninde geçiyor diye yani burayı büyük bir şehir gibi düşünüp alt forumlarını da bölge olarak ele aldım.Fav10 reyting bölümündeki ozan nehri mi?
Pompy dedeyi bile geçtin tebrik ederim. Ama güzel olmuş valla. Forum ile yürüyen ölüler fikri harika. Atışmalar bile forumdaki gibi. Yalniz ben @Yiğitt ve @xemrexxx ı de görmek isterim. Mesela Meryem zombi olsun. Emre kafayı yesin. Sonra @Yiğitt de bir grup parlak zombi ile parti düzenlesin.
Görüyorum.Hahaha hiç sorma @mrt-06 iyice kafayı yedi.
Baktim bile gormedin mi?Teşekkürler. Dizinin başında da yazdım ya dizi Fav10 evreninde geçiyor diye yani burayı büyük bir şehir gibi düşünüp alt forumlarını da bölge olarak ele aldım.
Zamanla karakterler gelecek. 2. bölüme de bakmalısın.
Görüyorum.
Görmüştüm galiba, bir dakika bakıyorum.Baktim bile gormedin mi?
Teşekkürler. Dizi salt komedi değil ki kattığım diyaloglar daha çok mizah katmak için yaptım. Sürükleyici bir dizi oldu diğer bölümleri de okursan 5. bölüme etiketlerim.Nihayet okudum. Çok güzel olmuş ama daha iyi espriler olabilirmiş.