FF denizz19

oooo bir de posta koyuyor bana 😱😱😱😱😱😱
Süper modumuza bak hele dönüşü muhteşem olmuş ama sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi. :D Şeye benziyorsun bu halinle Parmaklıklar Ardında dizisinde Zerrin diye bir gardiyan vardı o da mahkumlara iyi davrandı başta sonra başlarını yaktı hınk demiş burnundan düşmüşsün yemem bu numaraları :D

Süper modumuza bak hele dönüşü muhteşem olmuş ama sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi. :D Şeye benziyorsun bu halinle Parmaklıklar Ardında dizisinde Zerrin diye bir gardiyan vardı o da mahkumlara iyi davrandı başta sonra başlarını yaktı hınk demiş burnundan düşmüşsün yemem bu numaraları :D
Amanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱
Sağ gösterip sol vuramam doğrusu tekwando da böyle bir şey öğretmediler direk pata küte dal dediler bize ben bunu bilir bunu söylerim :F:F

Amanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱
Sağ gösterip sol vuramam doğrusu tekwando da böyle bir şey öğretmediler direk pata küte dal dediler bize ben bunu bilir bunu söylerim :F:F
Bak bak bana diyene bak tekvando postası koyuyor bana bilirim o tekvandocuları izbandud gibi olurlar dayak yiyeceksem senden iyiyim ne yapalım kaderde varsa dayak :D

Sevdigim bir üye.Konuları güzel olur hic tartışmadım galiba.Bu arada Gittikce de "Fatih Terimle`şen" üye.:A