Makyajsız hali Bulent Ersoya mı yoksa Adriana Limaya mı benziyor diye
töbe yarabbim töbee @Bully kaan eminim çıtı pıtı güzelmi güzel esmermi sever sarışınmı ben esmer olmasını isterim bir kız bulacaktır
Makyajsız hali Bulent Ersoya mı yoksa Adriana Limaya mı benziyor diye
hahha aa olsun millet bizi böyle sevdi ayoll belkide kavuşsak bize olan ilgi bitecek@destere senin 3 yıldır yavuklun ama bir açılamadınız size yeni alternatif sunuyorum
Allah rahmet eylesin.Çok karakterli insandı.
@Bully beyefendi mihahah aa sonucta burayıda survivor gibi düşünebiliriz yanı hepimiz bir bakıma memleketimizi temsil ediyoruz seni gören ankaralılar nekadar efendiymiş diye genelleme yapar beni gören karadeniz insanı gerçekten neşeli sevecenmiş der yani şehirlerimizi temsil ettiğimizide unutmamak lazım
Evi de varmis ama @Çiğdem- in ayrica bankada birikmisi de vardi galibaPara vermesem evi başıma yıkar. Sen Çiko'yu tanımıyor musun? Babasından nasıl para koparıyor anlatsın sana. Analı kızlı yediler muhtarın başını.
tanıyormusun?konuşuyormuydunuz yani?Aynen öyle abimm benimm eşi çok üzgündü şimdi ne durumda bilmiyorum
tanıyormusun?konuşuyormuydunuz yani?
@Bully buyuk yerden emir geldi hemen esmer bulmalisintöbe yarabbim töbee @Bully kaan eminim çıtı pıtı güzelmi güzel esmermi sever sarışınmı ben esmer olmasını isterim bir kız bulacaktır
size olan ilgi önemli değil sizin birbirinize duyduğunuz ilgi önemlihahha aa olsun millet bizi böyle sevdi ayoll belkide kavuşsak bize olan ilgi bitecek
@Bully buyuk yerden emir geldi hemen esmer bulmalisin
size olan ilgi önemli değil sizin birbirinize duyduğunuz ilgi önemli
Bankada birikmişi var diyince birden hoş gözükmeye başladı gözüme, o zaman olur bak.
Forumda 80binden fazla üye var çoğu 1 dakikadan fazla kalmamıştır.Hepsinin ayrı hayatı.Garip bir duygu tanıdığının birininn ölmesi.Bir kaç kez foruma geldi konuştuk kendisi ile çok iyi bir insandı o abiyi özlediğini çocuklar sorduğu zaman cevap bulamadığınuı söylemişti
Forumda 80binden fazla üye var çoğu 1 dakikadan fazla kalmamıştır.Hepsinin ayrı hayatı.Garip bir duygu tanıdığının birininn ölmesi.
Sen forumun teyzesi, ablası, halası, ninesisinevet yaa ben abimi çok sevmiştim benim forumda aktif olma sebebimdir vadi başlığına geldiğimde ablaların ablası geldi dediğinde yaşadığım keyif anlatılmazdı yani şimdi o yok
artık bana öyle diyen biri olmaması çok kötü
Halasımı heh sende halamı yaptın be forumun ablasıym ben
İtalyan olur bence. Yok mu bir kardeşi ya da arkadaşı? Bi güzellik yapsan da bacanak olsak olma mı?
Sen forumun teyzesi, ablası, halası, ninesisin
Hep kendine buluyorsun değil mi Çok sey mi istedi @sürgünüm alti ustu 5-10 tane Italyan bulcaksinMaalesef abi.
Aynen öyle anaanneHee öyleyim kısaca forumun herşeyiyim sanırım ben olmasam kime abla teyze hala babaanne diyecektiniz acaba
Hep kendine buluyorsun değil mi Çok sey mi istedi @sürgünüm alti ustu 5-10 tane Italyan bulcaksin
Aynen öyle anaanne
Adam İsveç'ten kalkıp İtalyalarda kız buluyor. biz hep olduğumuz yerde sayıyoruz. Yazıklar olsun böyle foruma, bir damat çıkaramadınız aramızdan.Hep kendine buluyorsun değil mi Çok sey mi istedi @sürgünüm alti ustu 5-10 tane Italyan bulcaksin
Aynen öyle anaanne
Hep kendine buluyorsun değil mi Çok sey mi istedi @sürgünüm alti ustu 5-10 tane Italyan bulcaksin
Aynen öyle anaanne