Rüya - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Rüya - Tanıtım Fragmanı | Show TV

sa.png

Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Rüya''nın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği, senaryosunu Funda Alp’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Cemal Şan’ın yaptığı, başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı ''Rüya'' dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

''Rüya'' Temmuz ayında Show TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

Orijinal formatta oku

Hazal Kaya'lı A.Ş.K. dizisinin fragmanıyla aynı neredeyse. Gold beceremiyor :A

Hazal Filiz'e yazık olacak :(

Hazal Kaya'lı A.Ş.K. dizisinin fragmanıyla aynı neredeyse. Gold beceremiyor :A

Hazal Filiz'e yazık olacak :(
Oha fragmanı izler izlemez benim de aklıma A.Ş.K. dizisi geldi, kopyala yapıştır yapmışlar. Aynı yapım şirketi tamam da bu kadar mı benzerlik olur. Şoktayım. 😱

Hazal Filiz'e yazık olmasa bare. :(

Az önce İçerde'yi izlerken gördüm. A.Ş.K.'ın tanıtımının aynısı resmen. Konusunun da çok farklı olacağını zannetmiyorum. Bizde artık dizilerin konuları birbirinin aynısı olduğu gibi tanıtımları da artık aynı oluyor. Doğru düzgün farklı içerik çıkarabilen kalmadı şu ülkede, yazık gerçekten...

Tövbe yarabbim yaa :F @Çiğdem- artık ekrandan ayrılmaz, siyah da giyinmiş, kötü karakter sanıp:F
Ohaaa ne zaman başlıyor dizi @Çiğdem- :A
HAHAH bende ne bukadar bildirim geliyor bu konudan ne var diye geldim herşey var gerçekten :F :F :F @mrt-06

@cookies

İsimler çok boş gelse de fragman ilgimi çekti.Çok kaliteli işler çıkmaya başladı.O yüzdcen yine de yazı ortalama reytinglerle geçmesi zor.İlk bölüm reytinglerinden sonra daha net belli olur.