yok artık dizidemiyim😱bölümü bakmadım daha bakayım bir yorum yazarım
Sabrın da ne tükenmeye meyilli senin hiç sıkıntıya gelemiyon sen de iyi eleştirmem ben de harika atayımGeçen hafta göremedim de.
Sabrımı tükettin bugün.
Kaç haftadır diyorum ya diziye gircen diye.yok artık dizidemiyim😱bölümü bakmadım daha bakayım bir yorum yazarım
Iyy sen fare olsana bee aa fare olsunmuş lafa bak senn
Fare sen ol @cookies 'de kedi pp'li zaten oda seni kovalasın siper ikili olursunuz.
Yorum yapacak keyfim gitti benim
bölümü bakınca daha detaylı yorumlarım ama dizide sürpriz olmuş @mrt-06 diziye dahil edip bakalım nasıl olmuşHemde benden bile psikopat bi rolle.
Zaten dizinin TWD ile alakası yok pek sadece adı benziyor.Yine güzel bölümdü eline sağlık.
Bu arada her bölüme aynı yorumu yapıyormuşum gibi gelecek ama TWD'yi izlemediğim için ekleyebileceğim daha fazla şey yok maalesef. @mrt-06
Ben eleştireye açığım geçen haftalarda kötü yorum yapanlara bir şey demedim ama yazdığım konuya diss atılması hoşuma gitmedi emeğe saygısızlık olarak görüyorum. Ben asla böyle bir şey yapmazdım. Eleştir istediğin gibi ama bunu yapınca benim de elektirik kaçağı yapacağımı biliyordun.Sabrın da ne tükenmeye meyilli senin hiç sıkıntıya gelemiyon sen de iyi eleştirmem ben de harika atayım
Hele o kötü @MasacRE-'yi ne kılıklara sokacağım görecek.Demek @MasacRE- @EFE UYSAL @S.G.A.T. insan eti yiyorsunuz. Şu çiftlikte ki amca Harsel @S.G.A.T. olacak demek.
Sen de gözümden düştün.@mrt-06 ben neredeyim ulan.
Hele o kötü @MasacRE-'yi ne kılıklara sokacağım görecek.
Sen de gözümden düştün.
@ozgur2113 @Tolstoyevski siz yoktunuz ilk bölümden bakmanızı öneriyorum
Beni niye gay yapma peşindesiniz anlamış değilim.Seni yeni bi oğlan ile bağlamak lazım. Böyle başı boş gezmek olmaz.
Değiştirdim ve beğendim. Eline sağlık.Ben eleştireye açığım geçen haftalarda kötü yorum yapanlara bir şey demedim ama yazdığım konuya diss atılması hoşuma gitmedi emeğe saygısızlık olarak görüyorum. Ben asla böyle bir şey yapmazdım. Eleştir istediğin gibi ama bunu yapınca benim de elektirik kaçağı yapacağımı biliyordun.
Beni niye gay yapma peşindesiniz anlamış değilim.
Ooooo. Ben Morgan olmak istiyorum.Bi parıltı var sende belli ki
Dönek herif.Değiştirdim ve beğendim. Eline sağlık.
Ooooo. Ben Morgan olmak istiyorum.
Dönek herif.