Nagihan Sema tartışması var![]()
Bende yeni açtım Adem konuşuyorduu
Nagihan Sema tartışması var![]()
İlhanı eletirse Acun sesli gülerimOgeday kesinlikle Kıbrıs'ı hak etti. Şahsen İlhan'ı elerse hiç üzülmem.
Oyun sırasındaki hali beni çok üzdü [emoji17] İlhan'ın yanına gidip konuşması da çok inceydi.
Ogeday kesinlikle Kıbrıs'ı hak etti. Şahsen İlhan'ı elerse hiç üzülmem.
Oyun sırasındaki hali beni çok üzdü [emoji17] İlhan'ın yanına gidip konuşması da çok inceydi.
Hadi inşallah kurtuluyoruz Ogeday'danİlhanın 1 hakkı kaldı Serhatın 6 Serhat dokunulmaz Ogedayı yolcu edicez gibi@Bully
Hadi inşallah kurtuluyoruz Ogeday'dan
@Çiğdem- ya İlhan ya da Ogeday elenecek, desteklerimiz İlhan'la![]()
Bu kadar perfırmans yap final oyunlarında sıfır çekHadi inşallah kurtuluyoruz Ogeday'dan
Bu kadar performans yap final oyunlarında sıfır çekHadi inşallah kurtuluyoruz Ogeday'dan
Bu kadar performans yap final oyunlarında sıfır çek![]()
Ogeday bu oyunda hiç kazanamadıİlhanmı sıfır çekti Ogeday mı
Bendeki sonuçlara göre Ogeday gidiyor. Şuana kadar smslerde bir sıkıntı olmadı ama yinede belli olmaz.İlhanı eletirse Acun sesli gülerim![]()
Yalnız ben Ogeday gitsin demedim. Eğer Ogeday elerse üzülmem dedim abla. Yoksa gönlümüz İlhan'dan yana.Sana katılıyorum bende İlhan yerine Ogedayın Kıbrısa gitmesini istiyorum ya
Ogeday bu oyunda hiç kazanamadı![]()
Bendeki sonuçlara göre Ogeday gidiyor. Şuana kadar smslerde bir sıkıntı olmadı ama yinede belli olmaz.
Yalnız ben Ogeday gitsin demedim. Eğer Ogeday elerse üzülmem dedim abla. Yoksa gönlümüz İlhan'dan yana.
Hadi inşYani büyük SMSte Ogedayın İlhanı geçmiş olması bana imkansız geliyo o yüzden Oge yolcu gibi![]()