Serhat'a yallah deriz gibi, sürpriz de Ogeday olur, İlhan'ın Kıbrıs garanti
Serhatın kazanmasını isterim, heyecan tavan olur
Ogedaya by deriz o zamanSerhatın kazanmasını isterim, heyecan tavan olur![]()
Serhatın kazanmasını isterim, heyecan tavan olur![]()
Bakalm neler olacak akşamm
Serhatın 8 Ogeday ve İlhanın 5 hakkı kalmışSerhat'a yallah deriz gibi, sürpriz de Ogeday olur, İlhan'ın Kıbrıs garanti![]()
Ahaha Survivor'ı hatırlattı adam bir şekilde, açtım şimdi İçerde reklamındaSerhatın 8 Ogeday ve İlhanın 5 hakkı kalmış![]()
Ogeday 3 İlhan 5 Serhat 8Ahaha Survivor'ı hatırlattı adam bir şekilde, açtım şimdi İçerde reklamındaOgeday 3'e düştü
Bir oyunlar dönmezse elenmesi lazım![]()
Oyunu Serhat alırsa Ogesu'ya geçmiş olsunOgeday 3 İlhan 5 Serhat 8Ogeday şansım yok diyor
@MasacRE-
Serhat coştu Ogedayın 2 hakkı kaldıOyunu Serhat alırsa Ogesu'ya geçmiş olsunİlhan'ı elerse buna herkes güler
![]()
Serhat'a yallah deriz gibi, sürpriz de Ogeday olur, İlhan'ın Kıbrıs garanti![]()
Serhatın kazanmasını isterim, heyecan tavan olur![]()
Serhatım adım adım finale çatlasın BullySerhat coştu Ogedayın 2 hakkı kaldı![]()
Serhat'ı Adem her türlü yiyeceği için sıkıntı yokSerhatım adım adım finale çatlasın Bully
8 can heyt be![]()
Ogeday gidiyor gibi İlhanı geçemez aktliam gibi pota dilediğimiz oluyorSerhatım adım adım finale çatlasın Bully
8 can heyt be![]()
Canim benim ben hiç bir zaman Serhat kazanir Serhat birinci olur demedim. Herzaman dedimki Serhat finali hakediyor finale yakışıyor dedim.Serhat'ı Adem her türlü yiyeceği için sıkıntı yokDünkü tarifeyi uygularız yine elbet
![]()
Durum kac kac içerdeye geçtim ben
İlhanın 1 hakkı kaldı Serhatın 6 Serhat dokunulmaz Ogedayı yolcu edicez gibiDurum kac kac içerdeye geçtim ben![]()