FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Eskisehirspor'dan Kaya Gençlerbirligi takimina 5.250.000€'e transfer edilmistir..

Gençlerbirligi Kaya'i € 5.250.000 euroya satın aldı! Oyuncu kadroya eklendi
Eser İse 7.000.000€ Kaşımpasaya Satılmıştır

Es Es Menejeri AlemTo;

İki Oyuncumuza Yeni Takımlarında Başarılar Dileriz:)

İstanbul B.B. Buffel'yi Galatasaray'den € 7.000.000 euro ile satın almıştır.
Hayırlı olmasını diler,Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz.

Manisasporun Harbuzi'ya yapmis oldugu teklif reddedilmistir.

Çok acil iyi orta saha oyuncular ve savunmalar aranmaktadir.. Ücret konusulur..

24032010_genclerbirligi_burhan_eser_24.03.10.11.48.08.jpg

Kasımpaşa, Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Burhan Eşer'i kadrosuna kattı.

Burhan Eşer'e başarılar diler, Kasımpaşa forması altında nice başarılara imza atmasını en içten dileklerimizle isteriz.

Son düzenleme:
Kasımpaşa Spor Kulübü, İstanbul BB'den Gökhan Ünal'ı transfer etmek istiyor. Bozbaykuşlar'ın teknik patronu Neferian bakalım bu konuda ne yapacak ?

gokhan-unal-istanbul-bb-ile-sozlesme-imzaladi.jpg

Bomba transfer! Gökhan Ünal Kasımpaşa'da
Gökhan Ünal 8.000.000€ bonservis bedeli ile Kasımpaşa ile anlaştı.

Bu sezon başarılı bir şekilde sezonu bitirmeyi hedeflediklerini belirten Abdullah AKTAN , " Ligi en az 10. sırada bitirmemiz baş hedefimiz ve bu hedefimizi ulaşmak için takviyeler yapıyoruz. Oyuncu alıp oyuncu satıyoruz. Burhan Eşer'den sonra Gökhan Ünal'da Kasımpaşa'da.

Gökhan Ünal'a başarılar diler, Kasımpaşa forması altında nice başarılara imza atmasını en içten dileklerimizle isteriz.​

2010-07-06_idman1.jpg

Geleceğin Lugano'su olarak anılan Hasan Erbey Kasımpaşa ile anlaştı. Kasımpaşa teknik direktörü geleceğe yönelik bir hamle olarak nitelendirdi transferi.

Hasan Erbey'i başarılar diler, Kasımpaşa forması altında nice başarılara imza atmasını en içten dileklerimizle isteriz.

2010-07-06_idman1.jpg

Geleceğin Lugano'su olarak anılan Hasan Erbey Kasımpaşa ile anlaştı. Kasımpaşa teknik direktörü geleceğe yönelik bir hamle olarak nitelendirdi transferi.

Hasan Erbey'i başarılar diler, Kasımpaşa forması altında nice başarılara imza atmasını en içten dileklerimizle isteriz.

ben pek şans vermicektim satıyım dedim[/FONT]