Söz 12. Bölüm Fragman Sezon Finali
İki fragman da süper olmuş. Bu bölüm sevenler sevdiğine kavuşuyor. Şu garibim Feyzullah'a da bulsunlar bir kız.Söz Sezon Finali Fragman 2
İki fragman da süper olmuş. Bu bölüm sevenler sevdiğine kavuşuyor. Şu garibim Feyzullah'a da bulsunlar bir kız.Ateş ve Nazlı, Bahar ve Yavuz, Fethi ve Eylem.
Güzel bir bölüm bizi bekliyoruz, o mezar sahnesini de numaradan kandırmak için koyduklarını düşünüyorum.![]()
Oğlunu bende merak ediyorum.Çolak'ın oğlu kim çıkacak acaba, dizinin sonunda oğlunu göreceğiz bence.Sezin de intihar etmiş, yazık oldu güzelliğe.
''Kıyamet'' gerçekleşecek mi bakalım? Sezon finali olduğundan gerçekleşecek gibi.![]()
12. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) YORUMU
Ne demek hepimiz ihraç olduk, ne demek sivil hayatınızda başarılar, ne demek ordudan atıldık? 😱
Bence öyle çok iyi bir bölüm de değildi, yani son sahneler güzeldi. Aksiyonu azdı, ondan diyorum. Yoksa sevgililer buluşması, ihraç falan güzeldi. Çolak'ın oğlu o keltoş herif de ne öyle. 😱 Büyük terörist başı da Bahar'ın babası çıktı, gel bir de buradan yak.
Yavuz'a mezar mı kazmışlar, yok artık. 😱
Bu arada Çolak'ın oğluna bakın da tırsın biraz, bu nasıl tip böyle. 😱
Görünce tırsıyorum, yapma.
hahhaa rüyana girer inş al sana parlak oğlanGörünce tırsıyorum, yapma.![]()
Hayır, devam ediyor. Sadece bacağından yaralandı, Ankara'ya sevk edildi. Yeni sezonda var yani.Atakan ayrıldı di mi diziden?