Star Söz - Dizi Yorumları

İki fragman da süper olmuş. Bu bölüm sevenler sevdiğine kavuşuyor. Şu garibim Feyzullah'a da bulsunlar bir kız. :T: Ateş ve Nazlı, Bahar ve Yavuz, Fethi ve Eylem. :Z

Güzel bir bölüm bizi bekliyoruz, o mezar sahnesini de numaradan kandırmak için koyduklarını düşünüyorum. :D

Harika bir sezon finali olacak. :Z
Müziklerine hastayım dizinin, yolculuk sırasında dinliyorum hep. :D

Son düzenleme:
Sezon finali devam ediyor. Bahar işten kovuldu, geçen bölüm kovulmuştu ama bu bölüm yankısını göreceğiz. Annesinin parmağı var bu işte, kızını getirmek için neler yapıyor. 😱

Bizimkiler Suriye askerine takıldı, burada çatışma/olay çıkar. Çolak'ı da kesin kaçıracaklar oradan. :T:

Eylem de ajan çıktı iyi mi? :A Ateş bi an ''etkilendim'' deyince Fethi de pardon diyo. Hahaha o sahne güzeldi. :D

Çolak elimizden kaçtı, askeri üsse sığındı. Sanırım Suriye askeri, tam emin olamadım. Çolak da oraya sığınınca sanırım ortalık karışacak. :T:

Çolak'ın oğlu kim çıkacak acaba, dizinin sonunda oğlunu göreceğiz bence. :D Sezin de intihar etmiş, yazık oldu güzelliğe. :(

''Kıyamet'' gerçekleşecek mi bakalım? Sezon finali olduğundan gerçekleşecek gibi. :(

Çolak ve adamları İHA'ların yazılımına sızdılar. 😱 Bakan, komutanların olduğu yeri vuracaktı ki Yavuz yetişti. Kapışıyorlar şu an...

İHA da boşluğa düştü, helal Yavuz. :Z

Vee Çolak kesin olarak elimize düştü, hapse tıktık. :Z Şükür, sonunda o işi hallettik. Bakalım Çolak'ın oğlu kim çıkacak, onu nasıl gösterecekler?

Fethi ve Eylem öpüştü, Ateş ve Nazlı öpüştü. :Z Ne bölümdü ama .ss

Nazlı'nın annesi sinsilik düşünüp Ateş'le konuştu, iş başlamadan bitti gibi. Ateş ''olmaz'' dedi. :(

12. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) YORUMU

Ne demek hepimiz ihraç olduk, ne demek sivil hayatınızda başarılar, ne demek ordudan atıldık? 😱

Bence öyle çok iyi bir bölüm de değildi, yani son sahneler güzeldi. Aksiyonu azdı, ondan diyorum. Yoksa sevgililer buluşması, ihraç falan güzeldi. Çolak'ın oğlu o keltoş herif de ne öyle. 😱 Büyük terörist başı da Bahar'ın babası çıktı, gel bir de buradan yak.

Yavuz'a mezar mı kazmışlar, yok artık. 😱

Bu arada Çolak'ın oğluna bakın da tırsın biraz, bu nasıl tip böyle. 😱

12. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) YORUMU

Ne demek hepimiz ihraç olduk, ne demek sivil hayatınızda başarılar, ne demek ordudan atıldık? 😱

Bence öyle çok iyi bir bölüm de değildi, yani son sahneler güzeldi. Aksiyonu azdı, ondan diyorum. Yoksa sevgililer buluşması, ihraç falan güzeldi. Çolak'ın oğlu o keltoş herif de ne öyle. 😱 Büyük terörist başı da Bahar'ın babası çıktı, gel bir de buradan yak.

Yavuz'a mezar mı kazmışlar, yok artık. 😱

Bu arada Çolak'ın oğluna bakın da tırsın biraz, bu nasıl tip böyle. 😱

tövbe bismillah bu ne ayoll 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx görmeli :F

@mrt-06 @xemrexxx