Beni 2 kere etiketlemişsin herkesten farklı olarak adamsın knk
BHND? @berkann
Beni 2 kere etiketlemişsin herkesten farklı olarak adamsın knk
En sevdiğin renk/sayı?
Hiç izlediğin bir film seni haftalarca etkiledi mi?
Seninle tanışmadık ama -sanırım herkese yaptığın gibi- benim de mesajlarımı fazlaca beğenmenle fark ettim seni. Bir ara bu fazla beğenmen eleştiri konusu olmuştu ancak bence bir sorun yok bunda. Pozitif enerji oluyor, olumlu etkileşimlerin gelmesi. HIH tabi beğeneceksiniz, BEĞĞNH yazdım deyip bi özgüven patlaması yaşıyorum. Ama bazenleri de hiç bakmıyorum "alıntı" dışındaki bildirimlere. Ruh halime bağlı.
Bunlar dışında klasik vadicilerin siyasi görüşünden daha farklı olman, en azından bazı durumlarda sesini çıkarabilmeni beğeniyorum.
Olumsuz bir şey bulamıyorum çünkü tanımıyorum fazla, ya şimdi kimseye çamur da atmak istemiyorum boş yere. O yüzden olumsuz yorumu geçiyorum.
Doğum yerim Diyarbakır, ama anne-baba Kilisli. Burcum Koç, yükselenim de sanırım Oğlak.
Atacan İlkokulda bir kız ne mal bir ismin var diye gülmüştüNe ara moddun, ne ara admin oldun anlayamadım cidden. Ama genel yönetici tipinden uzaksın. -alt sınıf üyelerle samimi olabilen, şakalaşabilen ancak bu samimiyet duygusunu işini yansıtmayan birisin- Gerçi altı üstü forum yani sanki Apple ceo'su gibi bahsettim.
Olumsuz bir şeyler yazmadan yollamayacağım ya. Adın Atacan mıydı, Afacan mıydı -böyle bir isim var mı? hatırlayamadım ama her ikisi de kötü isimler. :/ Bu da pek olumsuz bir yorum olmadı ama idare et artık. :/ Hıh, buldum. Ahhhyy o avatar, lütfen değiştir artık lütfen.
Ben seni bir ara sevmiyordum ya acaba neden? Hırslı mı gözükmüştün gözüme acaba? Pek hatırlayamadım. Zaten baya öncedendi. Genel olarak pek konuşmadığım,
-EVET KİMSEYLE KONUŞMUYORUM BAŞIM BAĞLIYMIŞCASINA- bir şeyler paylaşmadığım birisin. Ahmadla arkadaş olman, sana karşı olumlu bir önyargıyla yaklaşmamı sağlamıştı. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmiyor ya bu soruda iyi değilim pek.
Şarkı konusuna hala etiketliyorsun. :/ Yarışma bitecek zaten.
Bence ismin çok güzel gardaşım, o kız ne anlar ki isimden? 🙂Atacan İlkokulda bir kız ne mal bir ismin var diye gülmüştü
Ama ben adımı seviyorum farklı bir isim mesela milyon tane Berkan bulabilirsin ama Atacan 10'da bir anca vardır. Anlamı da Ataya saygı duyan gibi bir şey.
Avatarımı asla değişmem Yorumun için de teşekkürler. Yine aynı şeyi yazacaksın sanmıştım.
Teşekkürler gardaşım o senin güzelliğin... Zaten hiç sevmezdim çok itici bir kızdı yine de beddua etmeyeceğim..Bence ismin çok güzel gardaşım, o kız ne anlar ki isimden? 🙂
Güzel kalbini o kız için beddualarla yormaman güzel...Teşekkürler gardaşım o senin güzelliğin... Zaten hiç sevmezdim çok itici bir kızdı yine de beddua etmeyeceğim..
Gardaşım gece gece beni şımartıyorsun. Yorumlarının güzelliği kalbimi büyüledi adeta...Güzel kalbini o kız için beddualarla yormaman güzel...
Estağfurullah ben ne yapıyorum ki? O senin aydınlanmışlığının göz kamaştıran ışıltısı...Gardaşım gece gece beni şımartıyorsun. Yorumlarının güzelliği kalbimi büyüledi adeta...
Işıltının bir ayna gibi bakan kişinin kalbin ışıltısını yansıttığını söylememe gerek yok herhalde gardaşım...Estağfurullah ben ne yapıyorum ki? O senin aydınlanmışlığının göz kamaştırıan ışıltısı...
Ay ne övdünüz birbirinizi. @yatutarsaIşıltının bir ayna gibi bakan kişinin kalbin ışıltısını yansıttığını söylememe gerek yok herhalde gardaşım...
Mütevazi mütevazi, fiti fiti övüyorsunuz bir de o garibime gitti zaten. Hep böyle alçak gönüllü olun, çok yaşayın canlaaar.Ahahahaha her zamanki halimiz böyle bizim
Bu soruyu hiç sevmesem de bhnd?
Aynı sorunun simetriğini sormak isterim İlerde çocuğun hardcore homofobik olsaydı tepkin ne olurdu?
Kendini beğeniyor musun? Yüzünde kusurlu bulduğun bir yer var mı?
Çünkü genelde yakışıklı oluyonuz.
Kendine has birisin. Forumda 2-3 gün takılan birisi bile seni fark edebilir bence. Spor, siyaset, müzik vs. neyi seversin, neyi sevmezsin hiiç bilmiyorum ama. Birkaç eşcinsellik konusunda dinle ilgili fikir alışverişi yapmıştık. Dini bütün -dine göre yaşayan- bir insan olduğunu düşünmüyorum ancak eşcinselliği İslam'da aklama çabanı sevmiştim. İnananların en azından "hadi sizi öldürelim" modunda takılmaması iyi bir şey. Ama gerçek İslam bu mu, bilmiyorum.Öncelikle hakkımda düşüncelerini paylaş benimle