En İyi Oyuncu Yarışması Sezon Finali Oylaması

Hocam o değil de ben hiç dizi izlemedim ki bu sezon. :F Sil beni sil niye katıldıysam zaten. :F
la şimdi baktım da bodrum masalaı-içerde ve anne ye oy kullanmışsın şimdi de söz izliyormuşsun nasıl izlemeden mi kullandın oyları o zaman banlanmalısın bence:A

Çok şükür bitiriyon :A
finalde meryoşa desteğiini bekliyorum :bhr: @Çiğdem- ecünnüleri puan vermicekmiş:A

la şimdi baktım da bodrum masalaı-içerde ve anne ye oy kullanmışsın şimdi de söz izliyormuşsun nasıl izlemeden mi kullandın oyları o zaman banlanmalısın bence:A

finalde meryoşa desteğiini bekliyorum :bhr: @Çiğdem- ecünnüleri puan vermicekmiş:A
Anne, içerde onlar nereden çıktı la iftira atma. :A

neyse şu ana ka belli olan isimler;

@turkuazz
@Çiğdem-
@DarkLeqenD
@Aserat
@dizi kolik
@yatutarsa (son kez olduğu için bahane kabul etmiyoruz:A )
@Forumdash (inşallah sistemi doğru anlayıp kullanacak:A)
@eskici

sormaya gerek tabisi de katılıcanız kısmındakiler; @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi (gelirse foruma) @denizz19 @Harunnn60

@MayısKralı tüm sezon survivor izledin dimi sen pis.ss
Kullanırım bu sefer Kırgınları da oylayacağım. :A

bu kırgınlar izleyicisi @denizz19 gibi yamuk galiba hep , final için değerlendirmeye girebilen tek kişi şı teyze o da final oylamasına kalabilir mi net değil:F @Çiğdem- @mrt-06 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Bully
k%C4%B1rg%C4%B1n-%C3%A7i%C3%A7ekler-nazan-%C3%B6ld%C3%BC-m%C3%BC-geri-d%C3%B6necek-mi.jpg

yuh lan seçmelere mi alıcan?:D hepsinden haberimiz var Allahımıza şükür:A
kavun mu seçiyon ne seçmesi:A finalde oy kullanocan sadece:D

bakalım yıl boyunca kim daha iyi diye forumda tartışılan Çağatay ve Aras finale kalabilecek mi ya da birisi mi finale kalacak? yanlız, aras kalır da çağatay kalamazsa yandık @Çiğdem- kabarır da kabarır bu zafer karşısında; @Bully @MasacRE- ve @Forumdash a karşı şimdi bir de @dizi kolik geldi:A
@dizi kolik ikisini de sevdiğini söylüyor, ondan yana içim rahat da @Çiğdem- Aras'a tam puan Çağatay'a 1 puan falan veriyordur kesin :A Dengeler de o yüzden bozuluyor zaten yoksa Çağatay yer Aras'ı :A

@Çiğdem- in oylarının halk önünde açıklanmasını talep ediyorum :A Herkes görsün ne kadar yanlı oylar verdiğini ve cezası neyse verilsin :A
bence de haklısın birce akalaya sanaem çelike falan 1 veriyordu hiç utanması yok bu giresun hogathasının .ss bence taraflı oyları belli olunca taşlayarak öldürelim forumda:A

bence de haklısın birce akalaya sanaem çelike falan 1 veriyordu hiç utanması yok bu giresun hogathasının .ss bence taraflı oyları belli olunca taşlayarak öldürelim forumda:A
@Çiğdem- in oylarının halk önünde açıklanmasını talep ediyorum :A Herkes görsün ne kadar yanlı oylar verdiğini ve cezası neyse verilsin :A
Aras en son 3.olmuşdu sanırım ama çağatay ilk 20 de olmuyordu bence oylama listesinde olmamalı ayoll :Z:Z:Z @Bully