En İyi Oyuncu Yarışması Sezon Finali Oylaması

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,548
Puanı
1,061
En İyi Oyuncu Yarışmasında 8 aydan fazladır süren oylamalarının sonuna geldik. En iyinin açıklanmasına günler kaldı.

Yarışma boyunca en yüksek oyu alan isimler son 1 kez daha oylanacak. Anca bu sefer oylama Eurovision usulü olacak. Yani en yüksek oyu alan isimlere 1'den 12'ye kadar puan verilecek. (Yarışma boyunca gelen az oy kullanılan dizilerdeki oyuncular da ilk sıralarda yer alıyor itirazı nedeniyle böyle bir çözüm buldum)

En iyiler listesindeki isimleri pazar akşama kadar jürilere atacağım. Katılmak isteyenler bu konuda yazabilir. Maksimum jüri sayısı 25 olacaktır.
17a611b6fd583d5d-610x330.jpg

neyse şu ana ka belli olan isimler;

@turkuazz
@Çiğdem-
@DarkLeqenD
@Aserat
@dizi kolik
@yatutarsa (son kez olduğu için bahane kabul etmiyoruz:A )
@Forumdash (inşallah sistemi doğru anlayıp kullanacak:A)
@eskici

sormaya gerek tabisi de katılıcanız kısmındakiler; @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi (gelirse foruma) @denizz19 @Harunnn60

@MayısKralı tüm sezon survivor izledin dimi sen pis.ss
Hocam o değil de ben hiç dizi izlemedim ki bu sezon. :F Sil beni sil niye katıldıysam zaten. :F

neyse şu ana ka belli olan isimler;

@turkuazz
@Çiğdem-
@DarkLeqenD
@Aserat
@dizi kolik
@yatutarsa (son kez olduğu için bahane kabul etmiyoruz:A )
@Forumdash (inşallah sistemi doğru anlayıp kullanacak:A)
@eskici

sormaya gerek tabisi de katılıcanız kısmındakiler; @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi (gelirse foruma) @denizz19 @Harunnn60

@MayısKralı tüm sezon survivor izledin dimi sen pis.ss
@Dosi Ağustos'a kadar dönmeyecek yanı katılamaz. :D

En İyi Oyuncu Yarışmasında 8 aydan fazladır süren oylamalarının sonuna geldik. En iyinin açıklanmasına günler kaldı.

Yarışma boyunca en yüksek oyu alan isimler son 1 kez daha oylanacak. Anca bu sefer oylama Eurovision usulü olacak. Yani en yüksek oyu alan isimlere 1'den 12'ye kadar puan verilecek. (Yarışma boyunca gelen az oy kullanılan dizilerdeki oyuncular da ilk sıralarda yer alıyor itirazı nedeniyle böyle bir çözüm buldum)

En iyiler listesindeki isimleri pazar akşama kadar jürilere atacağım. Katılmak isteyenler bu konuda yazabilir. Maksimum jüri sayısı 25 olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 55846
Çok şükür bitiriyon :A