tam umutsuzluğa kaplıcaklar sonra mucize olacak benceo başlangıç sahnesimi dicem ama değildir
tam umutsuzluğa kaplıcaklar sonra mucize olacak benceo başlangıç sahnesimi dicem ama değildir
yada orda bitebilir bölüm yeni sezona kalabilirtam umutsuzluğa kaplıcaklar sonra mucize olacak bence
o da olabilir bakyada orda bitebilir bölüm yeni sezona kalabilir
biraz garip olabilir ama sahne orda bitebilirFragman resmen ateş ediyor. Ama biraz kapalı onun için ikinci fragmanı bekliyorum.
Anlaşılan Çoban ailesinden biri ölüyor. Herkes Suat diyor ama bence Şule veya Haydarberk olabilir ya da her ikisi de olabilir. Zaten dizide pek etkileri yok. Suat gibi dizinin yapı taşınıukolay kolay çıkarmazlar.
Üstelik fragmanda çocuklar yok, her zaman ki gibi Nazike'ye bıraktılar desem ama ucunda ölüm var kesinlikle çocuklar öldürülmesin ve Suat oda da onların başında veya kaçırıldı. Umarım Suat ölmemiştir [emoji17]
Olabilir. Peki bu son bölümde gelecek haftaki bölümle ilgili son sahnede bir olay oldu mu?biraz garip olabilir ama sahne orda bitebilir
ilhanın yaşadığı ortaya çıktıOlabilir. Peki bu son bölümde gelecek haftaki bölümle ilgili son sahnede bir olay oldu mu?
O zaman saldırıyı İlhan yapacak.ilhanın yaşadığı ortaya çıktı
evet Rıza açığa alındıO zaman saldırıyı İlhan yapacak.
oyunda olabilir mit tarafındanya da bu sahne rüya olabilir suat'ta hüsnünün öldüğünü görmüştü rüyasında şimdide öyle olabilir
aaa Metin evleniyormu 😱😱😱 @pompyKiz dizo başladiginda 5.-6.sinifa giden metin bile sözlendi sen hala @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @Doğu @gizem ak @DarkLeqenD
Bence rüya olamaz. Biz hep öldü diye bakıyoruz ama fragmanın ilk saniyelerinde içerde doktor gözüküyor, belki olaydan sonra bir sakatlık da olabilir. Ama benim fikrim Şule ve Haydarberk üzerine kurulu.ya da bu sahne rüya olabilir suat'ta hüsnünün öldüğünü görmüştü rüyasında şimdide öyle olabilir
Bence rüya olamaz. Biz hep öldü diye bakıyoruz ama fragmanın ilk saniyelerinde içerde doktor gözüküyor, belki olaydan sonra bir sakatlık da olabilir. Ama benim fikrim Şule ve Haydarberk üzerine kurulu.
tahsinin abisine olabilirmi dicem çocuklar orda olur ben bir yazdığım sezon finalini düzelttimsuat gözükürdü fragmanda onlardan birine birşey olsaydı
veya suatın kalbi durur öldü derler sonra tekrar kalbi çalışmaya başlar ve kurtulurtahsinin abisine olabilirmi dicem çocuklar orda olur ben bir yazdığım sezon finalini düzelttim
Belki çocukların başındadır diye söyledim. (oda da) Suat ölürse Çoban ailesi komple pert olur ve diziye hiçbir etkileri olmaz.suat gözükürdü fragmanda onlardan birine birşey olsaydı