Frank Woods
Tecrübeli Üye
bu oyun zaten eğleniyoruz kaplan sorun yok : ama ozan bizden kork/nokta/
Ben de eğleniyorum zaten ciddi değilim Ama İ.B.B benden kork, Bucaspor'a yaptığımı sana da yapacağım
bu oyun zaten eğleniyoruz kaplan sorun yok : ama ozan bizden kork/nokta/
Osmanaslan 3 Katı Para Vermişin Bunun Profosyenelliği Hangi Tarafı ben şöyle düşündüm bu duruma ya OzaNı sevdiğinden Yardım etmek istedin yada Özentilik Umarın birinci dediğim OzaNın yardım etmektir.......
Hiçbiri... Cernat hem defansif, hem ofansif oynayabilen bir oyuncu Ne pahasına olursa olsun onu almalıydım ve reddedilmeyecek bir teklif verdim.
9 da çok vermişin 3 milyonluk adama ama bnm oyuncuya iki katı verdim o yardım amaçlı oldu bu hangi amaçla oldu onu demek istedim yanlış anlama 9 vereceğine niye 5 veye 4 milyon € vermedin o kadar para verdin demek istedim
Bucaspor kulübünden açıklama:
Öncelikle Galatasaray'dan korkmadığımızı belirtmek isteriz.Korksaydık 5-0'lık o maçta kapanırdık ve olası bir kontra sonrası bulduğumuz bir golle puan almaya çalışırdık.Profesyonelce yapılmış olsaydı Cernat transferini tebrik ederdik profesyonelce,Galatasaray'la transfer konusunda bugüne kadar zaten sorunsuz çalışmıştık.Cernat için yaygara yapmıyoruz biz,biz burada hakkı yenen takımlar için yaygara koparıyoruz.Bir futbol takımının belki de kilit mevkii olan orta sahamızdaki eksiği tamamlamak için gayet makul bir transfer teklifi sunduk,iflası göze alarak.ilerleyen bir tarihe görüşmeleri ertelemeyi planlarken Galatasaray aniden ortaya çıkarak şimdiye kadar hiç gündeme getirmediği bu adamı renklerine bağladı.Galatasaray ayarında bir takım için bu transfer lükstür.Bu gibi nedenlerle bundan sonra bu ligde kardeş takımlarımız İstanbul BŞB ve Bursaspor dışında hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmayacağımı belirtmek isterim.Futbolcunun ismi veya fiyatı önemsiz.Aynı hatayı birkaç kez biz de yaptık,ve her ne kadar kimseyi mağdur etmemiş olsak da kendimizi hatalı ve suçlu buluyoruz.Bundan sonra iflas bayrağını da çeksek,değerinin 10 katına varan teklifler de alsak İstanbul BŞB ve Bursaspor dışında hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmayacağız.Siz birbirinize destekseniz,biz de birbirimize desteğiz.Bununla birlikte Bucaspor olarak her şeye rağmen tarafsızlığımızı koruyoruz ve Karabükspor ve Galatasaray'a başarılar diliyoruz.Kulüp yöneticilerinin art niyetli olmadıklarına da inanıyoruz.Hatalarının farkına varıp daha dikkatli hareket edeceklerdir umarız.Zor günümüzde bize olan desteklerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor yönetimine teşekkürler.
Bucaspor
(bu sondu,cernatında değilim olayın,2.sınıf anadolu takımı değiliz biz!)
korkundan yedeklerle çıkacakken maç saati değiştirdin kadroyu,bense 11 kişiyle hücum yaptım o maçta.Sadece skorla ders verilmez.
Biz de İ.B.B. ve Bucaspor ile bütün transfer ilişkilerimizi kesiyoruz. Bizden korkun. 5-0 ile bir ders verdik sıra İ.B.B'de
iyi işte cernatınla atarsın herkese 5 gol gösterirsin futbolunu