Degisik seyler cikacak gibi kanka Kaan'i öldürmüssün Cigdem'i de öldürürsün kesinKız sana bir koca bulayım ben
Nasıl gidecek senaryo var mı bir fikrin kanki![]()
Degisik seyler cikacak gibi kanka Kaan'i öldürmüssün Cigdem'i de öldürürsün kesinKız sana bir koca bulayım ben
Nasıl gidecek senaryo var mı bir fikrin kanki![]()
Senaryo en başta yazılıp çizilmişti kanka yani ölümler kalımlar sırlar falan Ne ne zaman olacak her şey belliydi o yüzden şaşırmamak lazımDegisik seyler cikacak gibi kanka Kaan'i öldürmüssün Cigdem'i de öldürürsün kesin![]()
Senarist ne yazarsa o olur abla yapacak bir sey yokYaa öyle seni dinlemezsem başka şeyler yapacan sandım bir an
o nasıl olacakmış be yok tmm olma sevgilim falan olma senn
Sasirmadim zaten kanka Yusuf'u da öldürürsen sasirmamSenaryo en başta yazılıp çizilmişti kanka yani ölümler kalımlar sırlar falan Ne ne zaman olacak her şey belliydi o yüzden şaşırmamak lazım![]()
Ölümlere takılma keyfini çıkar dizinin ters köşeler olacak önümüzdeki bölümlerSenarist ne yazarsa o olur abla yapacak bir sey yok
Sasirmadim zaten kanka Yusuf'u da öldürürsen sasirmam![]()
Senarist ne yazarsa o olur abla yapacak bir sey yok
Sasirmadim zaten kanka Yusuf'u da öldürürsen sasirmam![]()
Bu bölümün en ön planda olan isimleri sizdiniz zaten hoş dizide oyuncu da Yok zaten
Yeni isimler gelmesi iyi olur aslinda böyle psikopat kisiler falan gelsin ortalik karissimÖlümlere takılma keyfini çıkar dizinin ters köşeler olacak önümüzdeki bölümler
Belki yeni isimler![]()
Kaldınız valla bekleyin de görün Ne sahneler gelecek ağlatacağız milleti
Kanka Reyting kaynağımı diziden çıkarır mıyım hiçYeni isimler gelmesi iyi olur aslinda böyle psikopat kisiler falan gelsin ortalik karissimbeni diziden cikarmamani umuyorum tabii ki
![]()
Her seye acik olmak lazim
Kaldınız valla bekleyin de görün Ne sahneler gelecek ağlatacağız milleti
Kanka Reyting kaynağımı diziden çıkarır mıyım hiç![]()
Her seye acik olmak lazim![]()
Sizi değil kız seyirci ağlayacak acıklı sahneler gelecekaboo ağlatacan sen duyda inanma
AdamsiiinKaldınız valla bekleyin de görün Ne sahneler gelecek ağlatacağız milleti
Kanka Reyting kaynağımı diziden çıkarır mıyım hiç![]()
Yürüyen Ölüler'i geçmek lazım kanka gerçi onun kadrosunda bir sürü isim var daha çok adam daha çok yorum demekAdamsiiincosturacagiz ortaligi merak etme sen
![]()
Aglatsin abla aglamak iyidiraynen gördünmü ağlatacakmış deniz herkesi
Neler düşünüyorsun peki senaryo çıkmaza girer miBölüm oldukça karmaşık başladı,Kaan'ın ölümü oldukça şüpheli bu işte farklı bir plan olabilir mi biraz karışık? Bu durumda Çiğdemin fenalaşıp konuşamaz durumda olmasını da Julide fırsat bilip intikam tarzı konuşma yapmış oldu.Bölüm sonuda oldukça karışık bitti.bakalım sonraki bölüm nasıl olacak,iyi bir başlangıç olmuş emeğine sağlık @denizz19![]()
Sizi değil kız seyirci ağlayacak acıklı sahneler gelecek![]()
Ne demiş Sezen ağlamak güzeldirAglatsin abla aglamak iyidir![]()
Cennette kavuşursunuz artıkBende seyircileri diyorum zaten sen ağlatacak sahne yazamazsın bence
@Bully kaann okudunmu sennn ayırdılarr bizi gördünmüü![]()