Lacivert - 2.Sezon 1.Bölüm | Yeni Bölüm

iyi o halde bölüm fazla oldukça daha iyi olur dolu dolu bir sezon olur umarım:D
Zaten çok enteresan bölümler gelecek ve duygusal sahneler de bu sezon var :D

Okudum totallerin efendisi. :X Kırık Çiçekler ayarında bir dizi. :A Hastane, ölümler, tuzaklar. :F

Neyse ki afişinde sigara var en azından sansürlenmemişsin. :F
Bu söylediklerine pişman olacaksın ama ilk 7 bölümü de oku bi :A

Tamam işte şu an 2.sezonun 1.bölümündeyiz kanka :A
Saf 2.sezon 8.bölüm ya da direk 8.bölüm yaz ne fark eder :F

Zaten çok enteresan bölümler gelecek ve duygusal sahneler de bu sezon var :D

Bu söylediklerine pişman olacaksın ama ilk 7 bölümü de oku bi :A

Saf 2.sezon 8.bölüm ya da direk 8.bölüm yaz ne fark eder :F

Böyle daha havalı duruyor forumda 2.sezona ulaşan tek sen varsın falan, birde pompy hariç :F

Kaan'ın neden ilk bölümden apar topar öldüğünü tahmin edebiliyorum ama üstüne düşmeyeceğim. :A

Bölüm de fena değildi, ama biraz aceleye gelmiş gibiydi ve kısaydı. Sonu da merakta bırakmadı. Kısacası daha hareketli bir açılış olabilirdi. Yine de emeğine sağlık ve yeni sezon hayırlı olsun. :A @denizz19

Böyle daha havalı duruyor forumda 2.sezona ulaşan tek sen varsın falan, birde pompy hariç :F
Aynen bence de reyting rekorları kıracağız :A

Kaan'ın neden ilk bölümden apar topar öldüğünü tahmin edebiliyorum ama üstüne düşmeyeceğim. :A

Bölüm de fena değildi, ama biraz aceleye gelmiş gibiydi ve kısaydı bence. Daha hareketli bir açılış olabilirdi. Yine de emeğine sağlık ve yeni sezon hayırlı olsun. :A @denizz19
Senaryomla ilgili kararları ben alırım ters köşelerle dolu 2.sezona hazır olun :A Ayrıca hiç de aceleye gelmedi gayet iyi bir bölümdü :A

Aynen bence de reyting rekorları kıracağız :A

Senaryomla ilgili kararları ben alırım ters köşelerle dolu 2.sezona hazır olun :A Ayrıca hiç de aceleye gelmedi gayet iyi bir bölümdü :A
Ters köşe dediğin olayı da tahmin edebiliyorum. Hiçbir şey göstermediğine göre Kaan ölmemiştir. :A