- Reaksiyon puanı
- 59,175
- Puanı
- 1,060
@Harunnn60 ı ikna edemiyorum @Bully
oo @EFE UYSAL geçmiş beni tebrikler vasilyus![]()
![]()
@destere gitmeden 1 oy ile geçerek @Bully a kazık atıp öyle gitmiş![]()
![]()
![]()
Şuan heryerde zirvedeyim 87 konu açmışım açık ara zirvem rekor mesaj yazmada 1000 mesajı geçmişim oda çok iyi rakam güldürenlerde de 1.yim daha ne olsunOha tebrikler. 😱 @EFE UYSAL
Ne güzel sıralanmışız.![]()
@Çiğdem- @denizz19
2 @Çiğdem- 871 3 @mrt-06 597 4 @denizz19 440
Sende baya iyi yazmışsın cnm 600 e tamamlasaydın keşkeOha tebrikler. 😱 @EFE UYSAL
Ne güzel sıralanmışız.![]()
@Çiğdem- @denizz19
2 @Çiğdem- 871 3 @mrt-06 597 4 @denizz19 440
3 etiket daha yapsan yazardımSende baya iyi yazmışsın cnm 600 e tamamlasaydın keşke![]()
![]()
![]()
Helal olsunŞuan heryerde zirvedeyim 87 konu açmışım açık ara zirvem rekor mesaj yazmada 1000 mesajı geçmişim oda çok iyi rakam güldürenlerde de 1.yim daha ne olsun![]()
Son şakasını yapıp gitmişoo @EFE UYSAL geçmiş beni tebrikler vasilyus![]()
![]()
@destere gitmeden 1 oy ile geçerek @Bully a kazık atıp öyle gitmiş![]()
![]()
![]()
aa küçük kardeşler hep suçları ablaya atar zaten3 etiket daha yapsan yazardım![]()
Helal olsun![]()
hhahah aa diyordum sana çok boşladın diye oyüzden sevindim desterenin sana çelme takıp gitmesine aklın basına gelir inşSon şakasını yapıp gitmiş
Geçen hafta çok boş bırakmışız buraları, ben de bu kadar düşük beklemiyordum, haftaya toparlanırız![]()
Son şakasını yapıp gitmiş
Geçen hafta çok boş bırakmışız buraları, ben de bu kadar düşük beklemiyordum, haftaya toparlanırız![]()
Benim suçum yok hep haxball yüzünden oldu, bak bugün gitmedim oraya ne kadar mesaj yazdımaa küçük kardeşler hep suçları ablaya atar zaten
![]()
hhahah aa diyordum sana çok boşladın diye oyüzden sevindim desterenin sana çelme takıp gitmesine aklın basına gelir inş![]()
![]()
![]()
İnşallah ablacım bakalım toparlanmaya çalışacağızSeni böyle beklemiyordum bende şaşırdım ablam haftaya inşallah daha çok görelim seni
@Yiğitt in oyununu oynayında elemeye kalmayın ayoll bizde sıkıldıkBenim suçum yok hep haxball yüzünden oldu, bak bugün gitmedim oraya ne kadar mesaj yazdım![]()
Benim suçum yok hep haxball yüzünden oldu, bak bugün gitmedim oraya ne kadar mesaj yazdım
İnşallah ablacım bakalım toparlanmaya çalışacağız![]()
Ben gittim yine yazıyorumBenim suçum yok hep haxball yüzünden oldu, bak bugün gitmedim oraya ne kadar mesaj yazdım
İnşallah ablacım bakalım toparlanmaya çalışacağız![]()
Yıldırım'ın forumu terk etmesiyle umutlarımız arttı, bu hafta bizde inşallah dokunulmazlık
Sen sabah akşam forumdasın ben gündüzleri reel hayat, akşamları forumdayımBen gittim yine yazıyorum![]()
Benim okul bitti boş günler artık benim için sen daha noktayı koyamadınYıldırım'ın forumu terk etmesiyle umutlarımız arttı, bu hafta bizde inşallah dokunulmazlıkDaha bakmaya fırsat olmadı hiç gece kurcalarım
Sen sabah akşam forumdasın ben gündüzleri reel hayat, akşamları forumdayım![]()