Ahmet Kural İstedi, Sıla İmajını Yeniledi!

Ayrıca haber çok komik. Sıla öyle bir kadın değil bir kere bir erkek için saçını kestirip rengini değiştirecek biri değil. Bunu magazinciler yorumlamış besbelli. Yorum yapmaya değecek bir haber olarak görmedim bile ben. :X Sıla bu şekilde mutluysa bize susmak yakışır. :F
Haklısınız sayın Esra hanımefendi. :A

aa bence sorun saçlarda değil kaşlarda :A siyah saçta farkedilmiyormuş sanırım bu sarı saçında baya bir belirgin olmuş çünkü sılanın kaşlarını şuan yeni fark ediyorum insanlara tuhaf gelmesinin sebebide bu bence :A :A :A

ayrıca kadınlar kendisi için kendisi nasıl mutlu oluyorsa öyle kendisine yenilik yapmalı kocası olsa bile birisi istedi diye değil :A

aa bence sorun saçlarda değil kaşlarda :A siyah saçta farkedilmiyormuş sanırım bu sarı saçında baya bir belirgin olmuş çünkü sılanın kaşlarını şuan yeni fark ediyorum insanlara tuhaf gelmesinin sebebide bu bence :A :A :A

ayrıca kadınlar kendisi için kendisi nasıl mutlu oluyorsa öyle kendisine yenilik yapmalı kocası olsa bile birisi istedi diye değil :A
Kız bu ara bi sevmeye başladım seni ama öyle şımarma hemen :A

Kesinlikle bak bu doğru bir yorum @denizz19 tuhaf olan kaşları saçının rengine uygun sarıya boyatamaz mıydı? Altına bir stilepto. :F @dizi kolik

Moda yarışmalarında her yorumda geçiyordu da bende ekliyim dedim. :F
Stilepto nedir yazdım ayakkabılar çıktı :A

stiletto-1.jpg

Kız abla sende denese sarı ya da kızıl. :A

Her şeyden de haberi var yılan. .ss
Sarışına çok denedim o hallerimide fotolarımdan görmüşsündür orjinal şarısınlardan daha yakısıyor bana tam civciv sarısı yapmadan :A ama yine orjinale dönüyorum sonunda dyanamayıp :A :A :A