Ahmet Kural İstedi, Sıla İmajını Yeniledi!

İyi mi :D İnsan biraz uzun bırakırdı orayı :D

Evet zaten marjinalim :D Üstüne bir de orjinalim :D
Gerçi doğru marjinal olmak pek farklılık değil orijinal olmak gerek ama sen orijinal değilsin bence kendini öyle gösteriyorsun :A

Birisi de travestiye benzetmiş, töbe töbe. :F
La sen de dost musun düşman mı .ss

Niye saçla arabesk şarkının ne bağlantısı var ayrıca sıla arabesk söylemiyor balat şarkılar söylüyor önce müzik kültürünü geliştir :A saçla arabesk söylenmeseydi Kibariye de Bergen de arabesk söylemezdi :F
Ben arabesk dedikçe senin aklına kibariye geliyorsa :F rakıya meze şarkılar yapıyorsa o şarkılar arabesktir. Balat dediğin modernleşmiş halidir. Kılıf, imaj yenilemedir.

Senin Handeye örnek verdiğin palyaço saçı elektronik zamanından kalma. Albume uygun imaj çalişması.

Bence sen benzettin, başkası benzetti diye bize kakalamaya çalışıyorsun. :F
Hahaha adam içimi okuyor lan, yok böyle bir şey. :F Valla görür görmez aklıma Angara Ulus yollarındakiler geldi ne yalan söyleyeyim, @denizz19 kısmasın diye benzetti diyom. :A

Gerçi doğru marjinal olmak pek farklılık değil orijinal olmak gerek ama sen orijinal değilsin bence kendini öyle gösteriyorsun :A

La sen de dost musun düşman mı .ss
Kimler dost kimler düşman... :A

Hande Yener'in o halini ve Sıla'nın şimdi ki halini görünce bu geldi aklıma :D :D
jim carrey.jpg

Ben arabesk dedikçe senin aklına kibariye geliyorsa :F rakıya meze şarkılar yapıyorsa o şarkılar arabesktir. Balat dediğin modernleşmiş halidir. Kılıf, imaj yenilemedir.

Senin Handeye örnek verdiğin palyaço saçı elektronik zamanından kalma. Albume uygun imaj çalişması.
Bana ne sonuçta yakışmamış o saç :A albümle saçın ne bağlantısı var ya :A

Hahaha adam içimi okuyor lan, yok böyle bir şey. :F Valla görür görmez aklıma Angara Ulus yollarındakiler geldi ne yalan söyleyeyim, @denizz19 kısmasın diye benzetti diyom. :A

Kimler dost kimler düşman... :A
Sen görürsün.

Hala gördükçe gülüyorum :D Dur şu konuyu izlemeyi bırakayım da bildirim gelmesin :D