2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016| 2.TUR|H Grubu

En Fazla 2 Şarkı Seçebilirsiniz!

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
WQVY28.jpg

*Kurallar*

*En fazla 2 aday seçebilirsiniz.
*En yüksek oy alan 2 kişi bir üst tura çıkacak.
*Oylama süresi 3 gün.

Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul
LP - Lost On You [Official Video]

Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix) (Explicit)

Imany - Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix) / Official Music Video

Erkek söylüyor zaten şarkıyı :F Ama ben kadın söylüyor zannetmiştim :F hahah :F @sokak sanati
Benmi karıstırdım oan bir cinsiyet karısımı olmustu ama erkeğimi kadın sanmıstık aa belkide karışıklığı sen etmiştin evet @sokak sanati na iftiraada atmıyalım ama bir cinsiyet karısı olmustu şuan kadın sandım bende mesala :F

Benmi karıstırdım oan bir cinsiyet karısımı olmustu ama erkeğimi kadın sanmıstık aa belkide karışıklığı sen etmiştin evet @sokak sanati na iftiraada atmıyalım ama bir cinsiyet karısı olmustu şuan kadın sandım bende mesala :F
Ben niye karışıklık edeyim. :F
Yok ben kadın zannetmiştim erkek çıkınca şok olmuştum sende farklı bişi zannetmiştim diye hatırlıyorum :A :A

Ben niye karışıklık edeyim. :F
Yok ben kadın zannetmiştim erkek çıkınca şok olmuştum sende farklı bişi zannetmiştim diye hatırlıyorum :A :A

Şarkıcı erkeksi kadın lezbiyen.:A

Çiğdem anlamasın daha da kafası karışsın diye öyle yaptım zaten.:A

Kadın. Ama kadınlara ilgisi var ve erkek gibi hareket ediyor.:D Harun yanlış demiş.:A
Hhahah aa işte @Harunnn60 karıştırmış yine ilk klip açılıncada bu kadını erkek sanılmıstı sanırım sokak sanati sen erkek demiştin buna ama kadın çıkmıstı :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...