FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Yorumcu: "Konyaspor ile deplasmanda oynayacağını fark ettin mi? Bence biz bu Konyaspor takımını sahadan silmeliyiz. Bu kadarını taraftarlara borçlusun. "

Başkan: "Yönetim kurulu saatlerdir bu konuda görüşüyordu, fakat sonunda 4. sıranın ulaşılabileceğine karar verdik. Bol şanslar! Nihayetinde senin taktiksel anlayışın bizi şu anki 2. sıraya getirdi, Dünya'nın en mutlu adamı benim! Akşam bunu kutlamak için bir kutu Küba Purosu sipariş ettim! Harika performansın sağolsun 194 menajer puanı şu anki durumda ulaşacağın miktar olacak. "

"

Tamamı Ofm Haberidir

Neferet Sna Teklifim Orhan Akı almak istiyorum yedek olarak ama onun değeri kadar kimse vermez ben sana 1.500.000€ civarı veririm burada Orhan Aka o kadar veren olmaz olabilir ama düşük bütçeli ise vermez.....​

bu defans kadrosuyla 75'lik adamı bırakamam 5'ten aşağı...Orhan Ak da benim ilk 11 oyuncum.

80 üstü forvetler,77 üstü orta sahalar ve 80 üstü defanslar ACİL aranmaktadır.Pahalı olmazsa seviniriz.

A.sarı var ama oda 10.000.000€:D

@NEFERET:HAKLISIN ama ona kimse o kadar vermez düşük bütçeli insan 5 çok diyorsun ?

Fatih Tekke 3.000.000€ karşılığında Karabükspor'da. Önemli oranda sıkıntı yaşadığımız forvet bölgesinde az da olsa bizi rahatlatacak bir transfer oldu. Hayırlı olsun üç tarafa da...

Maddi durumumuz çok kötü. Takımdaki dengeleri sağlamak adına o fiyattan satmayı düşünüyoruz. Oradaki fiyatın altına satılmayacaktır...

Kayserispor'dan Sismanoglu 4.500.000€'ya Gençlerbirligin'e transfer olmustur.

Emre Aktaş ve Ediz Bahtiyaroğlu'ndan vazgeçtim gibi. Ama Orhan Ak'a 5 Milyon € veririm. Stopere ihtiyacım var.