Ay ben hiç şeftali sevmem ya. Nektari daha çok severim.Hiçbir şey anlamadım
Ay ben hiç şeftali sevmem ya. Nektari daha çok severim.Hiçbir şey anlamadım
Iyyyy melun seni sana mı kaldık biz. Benim Justinim Bieberim var çatla.Sapık mısın lan yürü git.
@mrt-06 bu arkadaş şeftali falan diyor bir şeyler ima ediyor ama pek anlamadımAy ben hiç şeftali sevmem ya. Nektari daha çok severim.
Teyze mi? Ay karta kaçmış gacıya teyze mi diyorsun terbiyesiz.Yine formunda Seda teyze
Ay meyveleri de bilmiyor total grubunun başkanı.@mrt-06 bu arkadaş şeftali falan diyor bir şeyler ima ediyor ama pek anlamadım
Bu yaşa rağmen çok genç gösteriyor helal olsun Seda nineyeTeyze mi? Ay karta kaçmış gacıya teyze mi diyorsun terbiyesiz.
Ay meyveleri de bilmiyor total grubunun başkanı.
100 ameliyat @Çiğdem- de olsa o da böyle olur dicem de abartırmıyım acaba?Bu yaşa rağmen çok genç gösteriyor helal olsun Seda nineye
E herkes ben değil anasının karnından daş olarak çıksın. Ay neyse bugün çok kendimi övdüm nazar değecek. Biryerlerimi kaşıyayım.Hiç abartı değil @Çiğdem- i ameliyatla bile düzeltemessin bence
Ben anlamadım.
Seni kaşımasınlar dikkat etE herkes ben değil anasının karnından daş olarak çıksın. Ay neyse bugün çok kendimi övdüm nazar değecek. Biryerlerimi kaşıyayım.
Okudum. :sS
Ben istemeden kimse beni kaşıyamaz.Seni kaşımasınlar dikkat et
İyi zayıflamış, sanırım spor yapıyor. Bu kadar sıkılaşması başka türlü mümkün değil. Ama keşke bacaklarını da görebilseydik onların durumu da belin üstü gibi iyi duruyor mu?