Mayıs Ayında Hangi Kanal Konuşuldu?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Mayıs Ayında Hangi Kanal Konuşuldu?

Kanallar.png

Ajans Press’in yaptığı araştırmaya göre geçen ayın en çok konuşulan kanallar belli oldu!

Yaptığı dizi ve programlarıyla ekranların sevilen kanallarından birisi olan Kanal D, Mayıs ayında en çok konuşulan kanal oldu. Aylardır zirveyi kaptırmayan ATV en çok konuşulan ikinci kanal olurken Show TV üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü sırada Star TV, beşinci sırada TRT1, altıncı sırada ise FOX yer alıyor.
Orijinal formatta oku

Turkuazın basın tarafı daha mı çok Doğan Medyadan? Aylardır nasıl geçememiş?

Kanal D'm de zirveye alıştı. :Z @*YıldırıM*
Turkuazın basın tarafı daha mı çok Doğan Medyadan? Aylardır nasıl geçememiş?
Bu ayrım kalktı sanki, ben Habertürk'te Star, ATV dizilerinin reklamını görüyorum Hürriyet'te Show, Star dizileri reklamları oluyor. NTV bu kanalların dizileri tanıtılıyor sanki gizli bir yardımlaşma var gibi. :A

İsimsizler sayesinde konuşuldu Kanal D. :A
Madem isimleri yok nasıl konuşulmuşlar. :A

Bu ayrım kalktı sanki, ben Habertürk'te Star, ATV dizilerinin reklamını görüyorum Hürriyet'te Show, Star dizileri reklamları oluyor. NTV bu kanalların dizileri tanıtılıyor sanki gizli bir yardımlaşma var gibi. :A

Haftanın esprisi olabilir. :ASDFG :A

Evet geçen bunu konuşmuştuk:X ama ben gazete olarak demiştim. Tvde magazinlerde hala kanal isimleri geçmiyor. Günümüzde ıncık cıncık gazete okumuyorum artık gazetelerde geçiyor mu(b). Hee program isimleri geçince de sayılıyor mu?

Kanal D'nin başarısızlığı adı altında o kadar çok haber açıldı ki normal yani :A

Yaaaaaa kankişkomu buldum forumdan ben şu anda. :love1:
Aynen Türk Malı , Cesur ve Güzel bide İstanbullu Gelin'in olduğu bi kanalın yanındayız öyle hain gibi Kurtlar Vadisi yapımcısı Pana Film'e yeni sezon'a tamam diyip sonradan dizinin gün değiştirmesini istiyen ve o kanal sayesinde efsanenin ortada kalmasına sebep olanı seçmicem