2017 LYS Yorum&Sohbet Konusu (10 - 18 Haziran)

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
090620171130108003080.jpg

Toplam 5 oturum halinde yapılan LYS maratonu bugün başladı!
Bu konu üzerinden soru paylaşımı, çözümü, yorumu yapabilirsiniz...​

@ozgur2113 ile konuştum bugün, sınavı güzel geçmiş. İnşallah güzel haberlerle gelir. Başka kim girdi sosyale bilmiyorum?

Soruların basit olduğunu söylüyorlar, nete düşünce bir göz gezdiririz. :D

Bu arada tercih dönemi de arkadaşlara yardımcı oluruz, üniversiteler/bölümler hakkında bilgim çoktur. Fikrim olmayanlarda da rehberlikçi arkadaşıma sorarım. Amaç dostlara yardım etmek. Bol başarılar herkese, güzel haberlerinizi bekliyoruz. :)

Ara geçişler çok sıkıcıydı, uykum gelmişti. :A

Tarih de 3 ünite çalışmıştım toplasan 5 soru çıkmamıştır, rezil bir şey.

Coğrafya kolay gibiydi, çalışanın fullemesi lazımdı.

Felsefe iyi geçti, Mantıkdan full bekliyorum.

Ara geçişler çok sıkıcıydı, uykum gelmişti. :A

Tarih de 3 ünite çalışmıştım toplasan 5 soru çıkmamıştır, rezil bir şey.

Coğrafya kolay gibiydi, çalışanın fullemesi lazımdı.

Felsefe iyi geçti, Mantıkdan full bekliyorum.
Kontrol ettin mi, düşmedi mi sorular hala? :A Düşünce haber et de biz de bir göz gezdirelim. :A

@Tolstoyevski @DarkLeqenD @berkann @ozgur2113 başka giren var mıydı. (b)

@papuleoo sen de kesin girmişsindir. :A
Aynen girdim. Sosyalci olduğum için Tarih ve Coğrafya'da sıkıntı yaşamadım, zaten sorularda basitti özellikle tarih kekti diyebilirim.

Felsefe grubu değişmiş biraz. En son 2011 de girmiştir o zaman Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi yoktu şimdi 8 tane soru gelmiş ve 30 olan soru sayısı 32 olmuş. Her şeye rağmen istediğimi yaptım gibi görünüyor. Ayrıca kodlamalı soruların olması çok güzel olmuş.

@batuhankaralar sen YGS'den beklemediğin şekilde çok iyi almıştın LYS'ye de girdin mi? :A
Girdim girmez olur muyum :D Tarih beklediğimden iyi geçti, Felsefe'de birkaç tane zor soru dışında aman aman soru yoktu :A Beni götürürse Coğrafya götürecek hiç ümitli değilim :(

Ayrıca açık uçlu sorular çok kekti herhalde ilk yıla özel böyle bir şey yaptılar :D

Girdim girmez olur muyum :D Tarih beklediğimden iyi geçti, Felsefe'de birkaç tane zor soru dışında aman aman soru yoktu :A Beni götürürse Coğrafya götürecek hiç ümitli değilim :(

Ayrıca açık uçlu sorular çok kekti herhalde ilk yıla özel böyle bir şey yaptılar :D
Şaka maka bu gidişle hukuk ya da tıp tutturursan ne gülerim. :F MF'den de yüksekti demi YGS'n? Yoksa TM miydi yüksek olan. (b)

Şaka maka bu gidişle hukuk ya da tıp tutturursan ne gülerim. :F MF'den de yüksekti demi YGS'n? Yoksa TM miydi yüksek olan. (b)
MF düşük sayılırdı ya :F TM-TS iyiydi ama muhtemelen TM puanım yüksek gelecek :D

Hukuk tıp falan tutturursam gitmem 30'undan sonra mı askerlik yapacağım :A :A