Acunun yarışmasında da bu tarz durumlar oluyordu öbür sezonlarda yarışmacı ayrıldığında o hafta başka yarışmacı elenmiyordu o açıdan bu yarışmada da bu olmalıdırBunlardan korkulur kız, iyice korkmaya başladım.
Acunun yarışmasında da bu tarz durumlar oluyordu öbür sezonlarda yarışmacı ayrıldığında o hafta başka yarışmacı elenmiyordu o açıdan bu yarışmada da bu olmalıdırBunlardan korkulur kız, iyice korkmaya başladım.
Akşam elemede artık.Acunun yarışmasında da bu tarz durumlar oluyordu öbür sezonlarda yarışmacı ayrıldığında o hafta başka yarışmacı elenmiyordu o açıdan bu yarışmada da bu olmalıdır
Akşam elemede artık.
Orası Acun'un, burası Yiğit'in.Ve Acunun yarışmasında takım dengeleme vardı, hatırlıyorum Duygu Bal-Akın gönüllülere geçmişti bize 2 kişi geçmesi lazım
@Harunnn60 kanka bilmiyorum niye ama ankette senin adını verdim, sende benim adımı ver
Ama Yiğitt'te yarışmacı Çiğdem'i postalarsınız bize @Çiğdem-
@MayısKralı nı diskalife et cnm yoksa kafanı şişirip durur değişik fikirleriyleOrası Acun'un, burası Yiğit'in.
Birazdan @Yiğitt'den şok bir açıklama gelecek.@MayısKralı nı diskalife et cnm yoksa kafanı şişirip durur değişik fikirleriyle
Survivor'da Dengeler Değişiyor! Büyük Sürpriz!
Bu akşamı bekleyin...
Artık iş başa düştü deyip gerçek takımını kurtarmaya karşıya geçecek benceBirazdan @Yiğitt'den şok bir açıklama gelecek.
Survivor'da Dengeler Değişiyor! Büyük Sürpriz!
Bu akşamı bekleyin...
Oh be biran bireysele 1 yarışmacı bile sokamıcaz diye korkmuştum
Akşama birleşme partisi mi var? Hangi ünlü isim geliyor?Artık iş başa düştü deyip gerçek takımını kurtarmaya karşıya geçecek bence
Ama yarışmamız sonuçta survivor o tarzda olmalı aslındaOrası Acun'un, burası Yiğit'in.
Bu hafta 2 kişi yarışmadan ayrılırsa yanlış olur,takım olarak bunun olmamasını umuyoruz
Size niye geçeyim la, Ben takımımdan memnunum.Bakalım bizim takıma kimi yollayacaklar umarım @DarkLeqenD kendi isteğiyle bize geçerde takım ayağa kalkar
Yarışmaya bu hafta kim veda etti? Bu akşam... Mavi Takım'da ortalık karıştı, masalar havada uçuştu. Hangi isim diskalifiye oluyor? Hepsi ve daha fazlası bu akşam 21.00'da FAV10'da!
Yarışmaya bu hafta kim veda etti? Bu akşam... Mavi Takım'da ortalık karıştı, masalar havada uçuştu. Hangi isim diskalifiye oluyor? Hepsi ve daha fazlası bu akşam 21.00'da FAV10'da!
Hahaha ayıpsın, Yiğit Medya olarak çalışıyoruz.Acunu geçtin heyecan yaratmada