İstedigin tam puan olsun kanka sahnen güzele benziyor belki bu hafta benden sana tam puan gelirHep bana hep bana zaten hiç sen verme aman incilerin dökülür
İstedigin tam puan olsun kanka sahnen güzele benziyor belki bu hafta benden sana tam puan gelirHep bana hep bana zaten hiç sen verme aman incilerin dökülür
Süre bitti mi bilmiyorum ama sahnemi buraya birakayim yine de
1:20 den 5 e kadar
@Bully @denizz19 @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @batuhankaralar @Çiğdem-@destere @FaJi @MasacRE- @Sherlock @*YıldırıM* @Aserat
Ne oldu be kanka yine ne yaptik
Abartma 3 vermedim bu hafta düzletiriz be kanka rahat olGeçen hafta sana tam puan verdim karşılığında 3 puan aldım artık yollar değişti.)
Tamam ekledim.@Aserat ayrıca birde konuya liste olarak eklersen iyi olur kopyalarken spoiler de kopyalanıyor, iki saat uğraştırıyor.
Tango falan kulağa hoş geliyor ama diğer sahnelerin durumuna göre de değişirBu haftaki sahnemiz Haluk'un Tango dansı sahnesi olacak. Umarım beğenir özellikle @S.G.A.T. İlk 6 dakikası izlenmeli çünkü sahneyi kesersek anlamı olmaz
@mrt-06 @vadikızı @eskici @Bully @mesmeso61 @sokak sanati @S.G.A.T. @FaJi @MasacRE- @Çiğdem- @*YıldırıM* @Dosi @destere @Sherlock @batuhankaralar
3 gun mü süresi var oylamanın. ssOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Kullanma Tarihi: Salı 20.00
@Bully @denizz19 @eskici @mrt-06 @mesmeso61 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @batuhankaralar @destere @FaJi @MasacRE- @Sherlock @*YıldırıM*
İşte o yüzden pazartesi açıklamayacağım. Yarın da olmaz Bodrum Masalı var.3 gun mü süresi var oylamanın. ss
Gerçi Pazartesi olmaz İçerde, Kırgın Çiçekler falan var ama zorlasan yarına yetiştirirsin belki ha
Ablacım tekrardan geçmiş olsun@Aserat selamlar herkese hastaydım gelecek durumda olamadığım için haberde veremedim sahnemi bu yüzden bu haftalık sahnemi @Bully kaan göndermiş çok tşk ederim ona oy vermeye yetiştiğim için mutluyum hepinize başarılar diliyorum
@Dosi @denizz19 @eskici @mrt-06 @mesmeso61 @S.G.A.T. @sokak sanati @Çiğdem- @batuhankaralar @destere @FaJi @MasacRE- @Sherlock @*YıldırıM*
Ablacım tekrardan geçmiş olsun
Ben gönderdim de senden habersiz göndermişim gibi olmasın şimdi açıklık getirelim konuya. Sen zaten paylaşmıştın bu sahneyi benimle, ben de oylama gecikmesin diye yolladım Aserat'a
@Aserat selamlar herkese hastaydım gelecek durumda olamadığım için haberde veremedim sahnemi bu yüzden bu haftalık sahnemi @Bully kaan göndermiş çok tşk ederim ona oy vermeye yetiştiğim için mutluyum hepinize başarılar diliyorum
@Dosi @denizz19 @eskici @mrt-06 @mesmeso61 @S.G.A.T. @sokak sanati @Çiğdem- @batuhankaralar @destere @FaJi @MasacRE- @Sherlock @*YıldırıM*
Bully nin göndermesine güldümBende onu demeye geliyordum ablam sağolasın evet sana sormak için göndrdiğim sahne idi tekrar tşk ederim
@*YıldırıM* hastaydım diye açıklama yapıyorum bunun neyine gülünür ki🙂
Bully nin göndermesine güldüm
Yoksa geçmiş olsun ona gülmem.
Yalan oldu galiba.Ben gelemeyince düşünmüş göndermiş ben bir gün önce sahnemi ayarlıyordum bir kaç sahne arasında kaldım bu sahne nasıl diye göndermiştim sağolsun oda ben gelemeyince
göndermiş tşk ederim yıldırım
senin program ne oldu stil
Yalan oldu galiba.
15 jüri 1 yarışmacı var