önce @denizz19 yollasın benim oylar ondan sonra gelecekTamam şimdi geçir işte. Çünkü erteleyemem. Sonraki hafta son günde verirsin ama bugün acele etmen lazım.
önce @denizz19 yollasın benim oylar ondan sonra gelecekTamam şimdi geçir işte. Çünkü erteleyemem. Sonraki hafta son günde verirsin ama bugün acele etmen lazım.
aynen ağada benim benim fok yani oyum en üstte dikelmeliAğanın oyunun üstüne oy atılır mı
Ben yarın kesin giriyorum ama sen umutsuz vaka olduğun için seni zorluyor İşteaynen ağada benim benim fok yani oyum en üstte dikelmeli
ben yine oylarımı kuşluk vakti yollarım ama @Aserat senden sonra yollamışım torpili geçer bana böyle bir kıyakta yapacaktır beni çok severBen yarın kesin giriyorum ama sen umutsuz vaka olduğun için seni zorluyor İşte
Bende yarın gündüz yollarım @Aserat ben uyanınca uyuyor destere birlikte kullanmıs olruruz
bizim herşeyimiz birlikte ne kadar uyumlu çiftiz hogatha bence sen hiç yollama benim oylarım senin oyların yerinede geçsinBende yarın gündüz yollarım @Aserat ben uyanınca uyuyor destere birlikte kullanmıs olruruz
Hhahah aa tamam senin listeni @Aserat benim listem diyede geçsin oldu olacakbizim herşeyimiz birlikte ne kadar uyumlu çiftiz hogatha bence sen hiç yollama benim oylarım senin oyların yerinede geçsin
valla benim için sorun olmazHhahah aa tamam senin listeni @Aserat benim listem diyede geçsin oldu olacak
Burdan etiket attın bana galibaOylarimi yolladim
Yaprak dökümüne 9 Anneye 4 puan verdim @eskici 1 vermedim yani aradaki fark 8de olabilirdi ama acimasiz davranmayip 5e indirdim
@sokak sanati
yetisir yetisir zaten hepsi yarismacilar mecburi yollarlar
@destere aradan cikar bugun 😉
@FaJi sende aradan cikar yarina birakma zaten gündüzleri cok takilan biri degilsin.
@MasacRE- Ogedayin yenilgilerini izledikten sonra kendine gelince Haxballa ugramadan aradan cikar oylarini
@EFE UYSAL sende göz at oyla. birilerinin ayagin kaydir
yok su yukardaki mesajda aksam yollamistimBurdan etiket attın bana galiba
Hangi aksiyon dizileri var sevdiğim diziler vardır umarımyok su yukardaki mesajda aksam yollamistim
@eskici nin kalbine indireceksin gittigidiyor bu haftaOylarimi yolladim
Yaprak dökümüne 9 Anneye 4 puan verdim @eskici 1 vermedim yani aradaki fark 8de olabilirdi ama acimasiz davranmayip 5e indirdim
@sokak sanati
Suskunlar Söz ve Icerde aksiyonHangi aksiyon dizileri var sevdiğim diziler vardır umarım
senin gibi dobrayim@eskici nin kalbine indireceksin gittigidiyor bu hafta
İçerdeci @Bully dir kesinSuskunlar Söz ve Icerde aksiyon
llk sayfada videolar
senin gibi dobrayim