daha iyileri gelince tabiki iyi puan veririz bizde yanlış olmazBu sahne biraz aceleye geldi aslinda son sahne gönderme süresinin bugün oldugunu unutmustum ama bence gayet güzel bir sahne sen iyi bir puan ver daha iyileri de gelecek merak etme
daha iyileri gelince tabiki iyi puan veririz bizde yanlış olmazBu sahne biraz aceleye geldi aslinda son sahne gönderme süresinin bugün oldugunu unutmustum ama bence gayet güzel bir sahne sen iyi bir puan ver daha iyileri de gelecek merak etme
Tamam sen buna da ver de kim vurduya gitmeyelimdaha iyileri gelince tabiki iyi puan veririz bizde yanlış olmaz
@Dosi nin puanı yukarı çıkartmayı başarırsan benim düşüreceğim puanlar seni sarsmaz bence başka yerlerde eksiğini tamamla benden hayır gelmez sanaTamam sen buna da ver de kim vurduya gitmeyelim
tamam işte benden kaybettiğini ordan tamamlarsın bir şekilde halledersin @sokak sanati nın çapak dökümünüde geçemezsen intihar et daha iyi@Dosi bana bu hafta iyi puan verecekmis zaten sen de ver tam olsun
Neyse sen fazla düsük verme de ben @sokak sanati kankamla da bir is birligi yaparimtamam işte benden kaybettiğini ordan tamamlarsın bir şekilde halledersin @sokak sanati nın çapak dökümünüde geçemezsen intihar et daha iyi
şimdi bu saftır dört puan dedin ya @eskici bol puan verdiğini sanıp teşekür bile ederArtik özel puan verme yetkim var. 4 puan veririm ve zaten en düşük puanim o olur
O zaman 4, 1 yerine gecer bir 10 versen yeter banaArtik özel puan verme yetkim var. 4 puan veririm ve zaten en düşük puanim o olur
ama belirttim en düşük puan olacak diye tabi 4 rakami görünce coşarsa iyi 1 vermediğime şükretsinlerşimdi bu saftır dört puan dedin ya @eskici bol puan verdiğini sanıp teşekür bile eder
Aciklamasini yaptim üstte bu sistemde 10 verirse ancak iyi sayilirşimdi bu saftır dört puan dedin ya @eskici bol puan verdiğini sanıp teşekür bile eder
@destere çakmış bakO zaman 4, 1 yerine gecer bir 10 versen yeter bana
Aciklamasini yaptim üstte bu sistemde 10 verirse ancak iyi sayilir
bence dörde razı ol eskici baksana 9 kişi kalmış diyor dosi yani bu demektirki en düşük dört değil 3 puan olacak her hafta elenenle birlikte taban puanda düşüyor bari sonunculuktan yırtarsın@destere çakmış bak
ama 10 puan hakkim yok 9 kisi kaldiniz hem ben izleyeyim hakki neyse veririz. belki 3 puan vereceklerimde olur ama 1 puan vermeyi düşünmüyorum kimseye
bu hafta net @Bully ve @S.G.A.T. düşecek geçen haftaya göre ve @mrt-06 ve @sokak sanati nin sahneleri geçen haftaya göre yükseliş yaşayacak ya bir basamak ya iki basamak bakalim
Hayirlisi diyelim artik ne verirse obence dörde razı ol eskici baksana 9 kişi kalmış diyor dosi yani bu demektirki en düşük dört değil 3 puan olacak her hafta elenenle birlikte taban puanda düşüyor bari sonunculuktan yırtarsın
Eve gidince puanlarımı vereceğim @Aserat cımcığım. uzun sürmeyecek zaten 2 kişiyi çek aradan diğerlerini izlicem.Magnumcum yapma bunu bize.
Eve gidince puanlarımı vereceğim @Aserat cımcığım. uzun sürmeyecek zaten 2 kişiyi çek aradan diğerlerini izlicem.
Kullandım artık görürsün sonuçları. Ama listede 9 puanı Show TV' nin efsane dizisine verdim.Kaçmış o belli puanlar.