Zaten ağırda yaptı ama kız aileni gönder dedi. Ondan sonrasını izlemedim.ben olsam kümeste yapardım
Zaten ağırda yaptı ama kız aileni gönder dedi. Ondan sonrasını izlemedim.ben olsam kümeste yapardım
gürcan vuruldu keskin nişancı tarafından ilhan kansu tarafından rıza rehin alınıyor ilhan kansu tarafından yada rızayı vurulcakmı yine @papuleooZaten ağırda yaptı ama kız aileni gönder dedi. Ondan sonrasını izlemedim.
Gürcan kim? 10 bölüme yakındır izlemiyorum. (en son Mesut vurulunca ve iyileşmesine kadar izledim) İlhan her halde Vadideki Kılıç olmalı. Fragmanda Rızayı alıyordu.gürcan vuruldu keskin nişancı tarafından ilhan kansu tarafından rıza rehin alınıyor ilhan kansu tarafından yada rızayı vurulcakmı yine @papuleoo
Kadir polatçı öyle bir öldükü sevgilisiyle beraber öldü ama erotik bir ölüş oldu @papuleooGürcan kim? 10 bölüme yakındır izlemiyorum. (en son Mesut vurulunca ve iyileşmesine kadar izledim) İlhan her halde Vadideki Kılıç olmalı. Fragmanda Rızayı alıyordu.
Ozan yurdakul Dayan yüreğiminden sonra çünkü iki diziyi aynı güne yetiştirmesi zordu ozamandan beri komedi yazamıyor @ömer karataşsavcı içerde kısaca
sezon finali haftayamı
23 haziranda ekibe fetodan soruşturma geldi adamlar darbeciyi yakaladılar @Çiğdem-sezon finali haftayamı
Kusura bakma etiket gelmemiş, yeni gördüm mesajını. 4-5 bölümdür izlemiyorum. Ondan dolayı çoğu şeyi kaçırdım.Savcı ilhan in adamı çıktı @papuleoo
bide adam fetocu çıktı @papuleooKusura bakma etiket gelmemiş, yeni gördüm mesajını. 4-5 bölümdür izlemiyorum. Ondan dolayı çoğu şeyi kaçırdım.
fazla fetoyla gitmeyelim dediler @papuleoo bende girmedim hiç Arka sokaklardaki feto konusu bitince ben riske girmemek için girmedimBu konuyu sezon ortasında işleselerdi daha iyi olurdu.
Keşke girselerdi hatta şöyle detaylı olsa daha iyi olurdu ama artık bu saatten sonra işlemeseler daha iyi.fazla fetoyla gitmeyelim dediler @papuleoo bende girmedim hiç Arka sokaklardaki feto konusu bitince ben riske girmemek için girmedim
korktular bombayı yasakladılar diziye bombayı görünmeden yapın dedi birazda dayan yüreğimden kaynaklandı @papuleooKeşke girselerdi hatta şöyle detaylı olsa daha iyi olurdu ama artık bu saatten sonra işlemeseler daha iyi.
Arka Sokaklar yasak falan dinlemez. Bence seyircinin tepkisinden çekindiler.korktular bombayı yasakladılar diziye bombayı görünmeden yapın dedi birazda dayan yüreğimden kaynaklandı @papuleoo
bide dayan yüreğim girdi işin içine ozan yurdakulun yazdığı diğer diziArka Sokaklar yasak falan dinlemez. Bence seyircinin tepkisinden çekindiler.
Yardımcısı senaristleri vardır ya. Onlar yardım eder bence ondan olmamalı. Koskoca Erler film bu konuda sıkıntı yaşamaz.bide dayan yüreğim girdi işin içine ozan yurdakulun yazdığı diğer dizi